Dolunay hangi burçlar için şans demek? Kimine para kimine aşk...

Yayın Tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı 10:08:00

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı 10:08:00

19 Ağustos Kova Dolunay'ı geldi çattı. Herkesin bakmaya doyamadığı Kova Dolunay'ı burçları uyarıyor. Astrolog Özlem Recep, özellikle miras, gayrimenkul gibi alım satımlarda bazı burçlara tavsiyede bulundu. 19 Ağustos Kova Dolunay'ının burçlara etkisi haberimizde…

GUNES.COM/Astrolog Özlem Recep

ABONE OL

Astrolog Özlem Recep, 19 Ağustos Kova Dolunay'ının burçlara etkilerini kaleme aldı. 19 Ağustos, saatler 21:26 civarında önümüzdeki 6 ayı derinden etkileyecek Kova Dolunay'ı enerjisi burçların gündemini değiştirecek. Kiminde gündem para kiminde aşk olacak.

Astroloğa göre ilişkiler açısından aşk imtihanlarını barındıran bu dönem içerisinde ticaret yaparken riskli atılımlardan uzak durmak önemli. İşte 19 Ağustos Dolunay'ı ile gelenler...

KOVA DOLUNAY'ININ BURÇLARA ETKİLERİ

Koç: Sevgili Koç burcu, Süper Kova Dolunay'ı enerjisine başlamadan önce eğer ki içsel anlamda sıkıntı yaşadığın konuların içerisinden çıkamıyorsan bu süreç içerisinde kısa tatil planları yapmak ruhuna oldukça iyi gelebilir. Dolunay enerjisiyle dikkat etmen gereken konuları sana sıralıyorum, maddiyat, miras, nafaka ve hukuksal süreçler. Bu dönem elindeki paraya sahip çıkman oldukça önemli. İş hayatıyla ilgili haklarını da ayrıca korumalısın. Gerekirse eski iş bağlantılarınla görüşmeler yapman senin için sağlıklı hamleler oluşturabilir. Beraberliğin bulunuyorsa eşinin ailesiyle oluşan gerginliklerin küslükler yaratması gündeme gelebilir. Özel hayatın açısından çürük olan bir beraberliğin bulunuyorsa yolların ayrılacağı bir süreçten geçerken, kalbin yalnızsa eskilerden alacağın haberler karşısında şok olabilirsin. Beraberliğiniz sizin dışınızdaki kişiler sebebiyle sınanıyorsa, sözlerime başlarken bahsettiğim gibi kısa tatil planları ilişkinize renk getirebilir.

Boğa: Sevgili Boğa, Süper Kova Dolunay'ı enerjisiyle iş hayatında önemli anlaşmazlıklar içerisinden geçiyorsan yollarını ayırmak için önemli bir sürecin içerisine girmiş bulunabilirsin. Bu süreç içerisinde evini ve düzenini değiştirmen gereken enerjiler seninle birlikte olabilir. İlişkin açısından bir anda hayat planlarınızın değişme ihtimali bulunuyor. Kadersel olan bir döngünün içerisinde bu süreci atlatmak sizin için zor olabilir. Ev alım satım süreçleri, aile içindeki dengelerin zorlanması ve aile içinde sana ihtiyacı olan yakınlarınla görüşmeler gündeme gelebilir. Rahim, meme ve üreme kanalı problemlerine önem vermeli ve kontrollerini yaptırmalısın.

İkizler: Sevgili İkizler, bu dönem yıldızına güvenmen senin için çok önemli. Hayatında her ne oluyorsa, hayrına dönecek enerjiler içerisinden geçtiğini bilmelisin. Süper Kova Dolunay'ı enerjisiyle birlikte iş hayatında kendini riske atacak konulardan uzak durmak gerekirken bazı yön değişiklikleri gündeme gelebilir. Hukuksal kaynaklar, akrabalar içindeki bazı karışıklıklar gündeme gelirken önemli yol ayrımlarında gizli düşmanlarını fark edeceksin. Trafikte dikkatli olman gereken günlerden geçmektesin. Pek çok kişiye ulaşacağın, önemli yardım kuruluşlarında çalışmalar yürüteceğin bir zaman tünelinden geçebilirsin.

Yengeç: Sevgili Yengeç, iş hayatının ve kariyerinin ön planda olması gereken enerjiler içerisinden geçmektesin. İş hayatında bu dönem sıkı çalışman seni ileriye taşıyabilir. Bu dönem içerisinde rakiplerine ve benzer iş gruplarında çalışanlara karşı temkinli olmalısın. Sağlığınla ilgili dinlenmen önemliyken, geçirdiğin bir rahatsızlık bulunuyorsa enfeksiyonun artışına karşı dikkatli olmalısın. Aşk hayatında bazı taşlar bir anda yerinden oynayabilir. İhanete uğruyorsan her şey bir anda ortaya çıkacak. Yalnızsan belki de bu dönem yalnız kalmak zaten ruhuna iyi gelebilir. Maddi kaynaklarınla ilgili riskler tehlikeli.

Aslan: Sevgili Aslan, ilişkindeki bazı taşların yerinden oynama ihtimali bulunuyor. Yerleşim yerini etkileyebilecek pek çok konunun içinden geçebilirsin. Evini ya da ofisini taşıma planların gündeme gelebilir. Önemli tamirat aşamalarından geçilebilir. Hayallerine sıkı sıkıya kenetlenmen gereken günlerden geçerken çevrenden gelecek destek ve kutlamalar ruhuna mutluluk verebilir. Yüksek eğitim, yerleştirilme ve vatandaşlık hakları gündeme gelebilir.

Başak: Sevgili Başak, sağlığını önemsemen gereken günlerden geçmektesin. İş hayatınla ilgili önemli bir yerden ayrılma, başka bir yere geçme ihtimalini barından konular gündeme gelebilir. Arkandan oynanan oyunların tek tek çıkacağı olaylar içerisinden geçerken psikolojine dikkat etmen önemli. Önemli bir tayin ya da taşınma konusu gündemdeyse bu süreç uzun bir yol ya da yurtdışını ilgilendirebilir.

Terazi: Sevgili Terazi, özel hayatında hata yapmaya meyilli bir zaman diliminden geçme ihtimalin bulunuyor. Bu süreç mevcut ilişkin için sadakat döngüsüne zarar verebilir. Hayatındaki kişinin gerçek yüzünü fark edebilirsin. Geçmişten bu zamana kadar sana yapılan haksızlıkları ilahi adalete teslim ettiysen bu süreç içerisinde onların kazdıkları kuyuya düştüklerini fark edebilirsin.

Akrep: Sevgili Akrep, kronik rahatsızlıklara dikkat etmen gereken önemli bir dönemden geçebilirsin. Özellikle aile içindeki genetik rahatsızlıklara dikkat etmelisin. Evini ve düzenini değiştireceğin vakitlerden geçerken hayatındaki kişiyle nasıl yol alman gerektiğiyle ilgili önemli bir kırılım gündeme gelebilir.

Yay: Sevgili Yay, iş hayatında birbirinin tekrarı olan iş süreçleri içerisindeki zorlanmalara dikkat etmen gerekebilir. Mevcut iş süreçlerine sıkı sıkıya kenetlenmen önemli görünüyor. Anlaşmalar açısından yurt dışı ya da yabancı kaynaklı plan ve projeler seni rahatlatabilir. Yolculuk planları gündeminde. Özel hayatınla ilgili fark edemediğin ne varsa her şey gözler önünde olacak. Bu süreç içerisinde kiminle gerçekten ilerlemek istiyorsan şans onunla birlikte.

Oğlak: Sevgili Oğlak, borç, vergi ve alacakların gündeme geldiği bir zamandan geçebilirsin. Bu döngü önemli bir malın kaybı için risk taşıyor gibi görünüyor. Özel hayatınla ilgili akıl karışıklığı yaşayacağın önemli bir süreç içerisinden geçerken, taşlar yerinden oynayacak. Hayatındaki kişinin güvenilmez yanları, beraberliğin nereye gideceğiyle ilgili sana önemli işaretleri sunacak gibi görünüyor.

Kova: Sevgili Kova, sağlığına dikkat etmen gereken günlerden geçmektesin. Süper Kova Dolunay'ı senin burcunda gerçekleşecek. Ailene ve yakınlarına önem vermelisin. Gayrimenkul alım satımlarında temkinli adımlar atman oldukça önemli. Beraberliğinle ilgili bazı gerçeklerle karşılaşırken tamam mı devam mı kararı kadersel anlamda alınacak gibi görünüyor.

Balık: Sevgili Balık, maddi kaynaklarının artacağı bir dönemden geçebilirsin. Süper Kova Dolunay'ı yerleşim alanını farklılaştırman için sana değiştireceğin bir düzeni anlatabilir. Yurt dışı, şehirler arası, sürpriz gelişecek yüklü bir miras süreci içerisinde hukuksal süreçler içerisinden geçilebilir. Ev alım satım süreçleri ve iş hayatının temelini farklılaştıran atılımlar gündeme gelebilir.