Neymiş bu algol? Astrologlardan felaket senaryoları

Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 16:27:00

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 16:27:00

Astrolojiye ilgi duyanlar algol sabit yıldızını araştırıyor. Kötü şans yıldızı olarak bilinen algol sabit yıldızı olumsuz etkileri çağrıştırır. Peki, algol sabit yıldızı hangi burçlar üzerinde etkiye sahip? Astrologlar nasıl yorumluyor? Algol sabit yıldızının burçlar üzerindeki etkileri haberimizde...

Astrolojide Algol sabit yıldızı denildiğinde hep felaketler, krizler, olumsuz olaylar akla gelir. Peki, algol sabit yıldızı gerçekten burçlar üzerinde kara bulut mu demek? Algol sabit yıldızı nedir?

Algol sabit yıldızı kötü şans yıldızı diye anılır. Algol kişinin hayatında krizler, zorlayıcı olaylar anlamına da gelmektedir. Astrologların algol sabit yıldızı için söylediklerini sizler için derledik.

Astrolog Zeynep Turan: Algol bir kişinin doğum haritasında varsa ne olur?

Doğum haritasında Algol sabit yıldızı, genellikle sabit yıldızların pozisyonlarını belirten astroloji yazılımları veya tablolar aracılığıyla bulunabilir. Algol'ün bir kişinin doğum haritasında etkili olduğu düşünülüyorsa, bu genellikle Güneş, Ay veya yükselen burç gibi önemli noktalarla sert açılar yapması durumunda gözlemlenir. Astroloji literatüründe, Algol'ün bir kişinin doğum haritasındaki etkileri genellikle olumsuz veya zorlayıcı olarak kabul edilir.

Algol'ün etkisi altındaki biri, karşılaştığı zorluklarla başa çıkma yeteneğini güçlendirebilir ve dayanıklılığını artırabilir.

Algol, kişinin kararlılığını ve direncini artırabilir, böylece kişi zor zamanlarda güçlü bir tutum sergileyebilir.

Algol, geleneksel olarak felaketler, krizler, zorluklar ve kayıplarla ilişkilendirilir. Bu nedenle, Algol'ün etkisi altındaki bir kişi olumsuz enerji ve zorlayıcı etkilere maruz kalabilir.

Astrolog Nurgül Düzenli: Uğursuzlukla özdeşleştirilir

Medusa efsanesi astrolojide, sabit yıldız Algol ile gösterilir. 26° Boğa burcunda Perseus takımyıldızında bulunur. Antik dönemde pek çok uğursuzlukla özdeşleştirilmiş bu yıldız "Şeytan Yıldızı" anlamına gelen Algol ismi ile anılırken Araplar tarafından "Ra's al-ghul" yani şeytanın başı olarak adlandırıldı. Algolü iyi anlamak için Medusa efsanesini iyi idrak etmek gerekir.

Astrolog Sühendan Gürer Serin: Algol nedir, neleri anlatır?

Mitoloji ve astroloji birlikte çalışılır çoğu zaman. Mitolojideki Medusa mitinden bekleyeceğiniz gibi, sabit yıldız Algol genellikle kafa kesmelerle bağlantılıdır ve gözden düşme yaşayabilecek devlet başkanlarıyla ilişkilendirilir. Ayrıca ihanet ve ideolojik değişim eylemleriyle de ilişkilendirilebilir.

Yunan mitolojisinden Medusa'nın başı, 26º Boğa'da Algol sabit yıldızı tarafından temsil edilir. Güneş her yıl, 16-18 Mayıs tarihleri arasında bu yıldızla aynı hizaya gelir. Bu nedenle, doğum gününüz bu tarihlere yaklaşıyorsa, hayatınızda tekrar eden Algol temalarını fark edebilirsiniz.

Talihsizlik, şiddet, kafa kesme, asma, elektrik çarpması, çete şiddetine hedef olma veya ölüme neden olan inatçı ve şiddetli bir doğa verir. Astrolojide en kötü yıldız olarak anılır. Algol, 15 Behenian Sabit Yıldızından biridir. Görüntüsü, boynu kesilmiş bir insan kafasıdır.

Gözü liderlikte olan 3 burç

Antik Roma'da ilginç meslekler

iPhone 16 bekleyenlere müjde!