Retro giderayak bu burçlara gülüyor! Aşk ve para enerjisi var... İşte 26 Ağustos - 1 Eylül 2024 haftalık burç yorumları

Yayın Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 23:16:00

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 23:16:00

Merkür retrosunu geride bırakmamıza günler kaldı. Bu hafta tüm burçlar retro etkisiyle gerek iyi gerek kötü enerjiler altındaydı. Retro dönemi; iletişim, teknoloji, seyahat ve anlaşmalarla ilgili potansiyel zorlukları veyahut kolaylıkları beraberinde getirdi. Örneğin; Boğalar kazançlı projelerde başrolde oynarken aynı zamanda duygusal anlamda ise kırıklıkları var. Koçlar ise kararsızlık hissettikleri ilişkilerinde sonunda neticeye varıyor. İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleminden haftalık burç yorumları...

''Merkür retrosu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Yılın son Merkür retrosu hangi burçları etkileyecek?'' soruları astroloji meraklıları ve takipçileri tarafından sıkça araştırılıyor. Merkür retrosunun etkileri her burcu farklı şekillerde etkiledi. Ağustos'un son haftasına girdiğimize göre artık Merkür retrosuna da elveda deme zamanı geldi.

26 AĞUSTOS-1 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Bu hafta Yengeçler yeni atılımlara gebe günlerden geçiyor. Aslanlar ise iş hayatındaki fırsatları paraya çeviriyor. İşte detaylar...

Merhaba Sevgili dostlarım,

26 Ağustos - 1 Eylül arası göksel anlamda daha ciddi, sorumluluk sahibi ve olayların gidişatının bir anda değiştiği senaryoları fark edebiliriz. Yaklaşık 7 yıl içerisinde hayatımızda değişen her türlü konunun yönü farklılaşıyor. İş hayatı ve maddiyatla ilgili atılan adımlar özellikle yurtdışı için fırsat barındırırken, yapmak isteyip de yapamadığımız her ne varsa bu hafta gökyüzü bize destek veriyor olacak.

Hafta ortasıyla birlikte Merkür retrosu durağan pozisyonda olacak ve Cuma günüyle birlikte Merkür retrosuna elveda diyeceğiz. Her burç özelinde nelere dikkat etmemiz gerektiğini birazdan size burç yorumlarımla birlikte anlatıyor olacağım. Yön değiştireceğimiz ve Merkür retrosunun biteceği bu hafta, enerjimizi yenilemek için lavanta yağı, mavi takı ve kıyafetler, siyah turmalin ve lapis lazuli taşları ve kuşları buğdayla beslemek enerjinizi arttırabilir.

Burç yorumları;

Koç: Sevgili Koç, bu hafta maddi anlamda fırsatları yakalaman için şahane bir destek alacaksın. İş hayatıyla ilgili yeni atılımlara hazırlık döngüsüne hoş geldin. Özel hayatınla ilgili pek çok konuda karışık olan süreçler hafta ortasıyla birlikte zihnini karıştırsa da hiç korkma. Önümüzdeki hafta ilişkilerinle ilgili her türlü konu netleşmeye başlayacak.

Boğa: Sevgili Boğa, bu hafta kendini gösterme zamanı. Hem özel hayatınla hem de iş hayatınla ilgili pek çok projede ben buradayım diyebilirsin. Ayrıca yenilenmek istediğin pek çok konu için fırsatlar yakalayabilirsin. Hafta ortasıyla birlikte aile içindeki dengesizlikler içsel anlamda seni yorabilir. Ev alım satım süreçleriyle ilgileniyorsan bu hafta dikkatli ve beklemeyi tercih etmek sanki daha doğru gibi görünüyor.

İkizler: Sevgili İkizler, öyle bir ilahi destek alacaksın ki bu zamana kadar kime yardım ettiysen sana misliyle dönecek fırsatları barındıracak gibi görünüyor. Bu haftayı önemli proje ve yatırım konularında alt yapı süreci gibi görebilirsin. Hafta ortasıyla birlikte trafikte dikkatli olmalısın.

Yengeç: Sevgili Yengeç, bu hafta yolculuklar, akraba ve aile içindeki davet ve kalabalık ortamlarda sosyalleşmenin tadını çıkarabilirsin. Kısa tatil planları içerisinden geçebilirsin. Bu hafta hafta ortasıyla birlikte dikkatli olman gereken konu maddiyatın olabilir. Parasal kaynaklarla ilgili dengede olman oldukça önemli.

Aslan: Sevgili Aslan, bu hafta iş hayatın açısından fırsatları paraya çevirme haftası olarak görünüyor. Yükseleceğin her türlü proje, ilerleyen süreçte ortaklı fırsatlara dönüşebilir. Bu hafta dikkatli olman gereken konu ilişkilerinle ilgili zihin karışıklığından geçebilirsin.

Başak: Sevgili Başak, bu hafta şans seninle birlikte. Girdiğin her türlü ortamda gözler sana çevrilebilir. Hayatında arkandan dönen ama senin fark edemediğin ne varsa ortalığa her an çıkabilir. Hafta ortasıyla birlikte bazı yüzleşmeler yaşanabilir ve bu süreç önümüzdeki döngüde ilişkinle ilgili ne yapman gerektiğini sana anlatıyor olabilir.

Terazi: Sevgili Terazi, ortaklı projeler ve eşinden gelecek maddi kaynak fırsatlarıyla karşılaşabilirsin. Bu hafta özel hayatınla ilgili bazı çıkmazların içerisinden geçebilirsin. Hafta ortasıyla birlikte hayatındaki kişinin yaptığı bazı oyunlar ortaya çıkabilir. Eğer ki ilişkiniz sıkıntılı bir zemine oturuyorsa bu hafta her şey ortaya çıkabilir.

Akrep: Sevgili Akrep, hayatındaki kişiyle eski sayfaları tekrar açma isteği içerisinden geçebilirsin. Bu süreç ikiniz adına da sıkıntılı anları barındırabilir. Eğer ki bu beraberlik toparlandıysa eskiler sadece gerilmenize neden olabilir. Bu hafta olası borçlara karşı dikkatli olmalısın.

Yay: Sevgili Yay, bu hafta iş hayatındaki bazı taşlar yerine oturmaya başlayabilir. Yöneticilerinden destek görebilirsin. Aynı zamanda dış görünüşündeki değişikliklere oldukça açıksın. Hem sağlığını hem de imajını değiştirmek ruhuna iyi gelebilir. Bu hafta hukuksal konular adına dikkatli olmalısın. Uzak yolculuklar sırasında eşya kaybetme riskin bulunuyor. Özel hayatında beraber olduğun kişinin ailesiyle sıkıntılara girmemek önemli.

Oğlak: Sevgili Oğlak, bu hafta özel hayatın tam anlamıyla merkezinde olabilir. Aşkın tadını doya doya çıkaracağınız özel bir süreç ikinizle birlikte. Birbirinize hiç bu kadar özel vakit ayırmadığınızı fark edebilirsiniz. Hafta ortasıyla birlikte iş hayatında sana sıkıntı çıkarabilecek kişilere karşı temkinli ve dikkatli olmalısın.

Kova: Sevgili Kova, bu hafta aile içindeki dengelerin yerine oturduğu konular gündemine gelebilir. Ev alım satım süreçleri ya da kiralama isteği içerisinden geçebilirsin. Hafta ortasıyla birlikte özel hayatındaki bazı gerilimler söz konusu. Bu süreç içerisinde karşındaki kişinin zihninin karıştığı pek çok konu gündeme gelirken, toparlayamazsan önemli bir dönüm noktası seni bekliyor gibi görünüyor.

Balık: Sevgili Balık, bu hafta hayatındaki kişiyle bazı konuları net bir şekilde konuşup, geçmiş defterleri kapatacakmışsınız gibi görünüyor. Bu süreç beraberliğinizin ciddiyet kazanmasına ya da önemli bir sorumluluk döngüsüne doğru ilerlemenize neden olabilir. Hafta ortasıyla birlikte iş hayatındaki bazı taşların oynama ihtimali bulunuyor. Projelerine sıkı sıkıya sarılman önemli.

Sevgilerimle Özlem Recep