En sivri dilli 3 burç! Her an her şeye hazır...

Yayın Tarihi: 15 Ağustos 2024 Perşembe 09:39:00

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2024 Perşembe 09:39:00

Bazı insanların sözleri insanın içine oturur. Onların söyledikleri hafızadan silinmez. Sözü balyoz gibi olan 3 burçtan bahsediyoruz. Astrolojiye göre bu burçların dili arı etkisindedir. İşte tek kelimeyle pişman eden burçlar…

Burçların öne çıkan özellikleri şaşırtabiliyor. Bazıları sinsi, bazıları dedikoducu, bazıları kavgacı, bazılarının ise kelimeleri ağır. Onlar genelde açık sözlü olmalarının diyetini öderler.

Sözü balyoz gibi olan 3 burç çevrenize bakış açınızı değiştirebilir. Her insanın alındığı ya da zaafı olan kelimeler vardır. Bu kelimeleri birinden duymak bazen zor gelebilir. Fakat bazı burçlar için bu hassasiyetler hiç önemli değildir. Onlar dobra dobra her şeyi söylerler ve olanlar olur...

En sinirli 3 burç! Kaygı da stres de zirvede

SÖZÜ BALYOZ GİBİ OLAN 3 BURÇ

Akrep: Astrolojinin en sivri dili diyebiliriz. Kolay kolay hiçbir şeyi içinde tutamazlar ve bu bazen başlarına bela olur. Bazıları az konuşur ve konuştukları zaman da her şeyi berbat edebilirler.

Koç: Açık sözlü olmaları onların başını belaya sokar. Samimiyetleri çoğu defa yanlış anlaşılır. Hatta bu yüzden kavgaya her an hazırdırlar. Onlar sayfalarca kelimeyi bir cümlede vurgulayabilir.

İkizler: Kelimelerle dans eden burç varsa o da İkizlerdir. Açık sözlülük konusunda zirvede olan İkizlerin sözleri ağırdır, herkes kaldıramaz.

DİĞER SİVRİ DİLLİ BURÇLAR

Oğlak, Aslan, Kova...

Hemen aşık olan 3 burç!