Adidas'tan skandal 'Bella Hadid' özrü!

Yayın Tarihi: 20 Temmuz 2024 Cumartesi 14:32:00

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2024 Cumartesi 14:32:00

Filistin destekçisi model Bella Hadid, Adidas'ın reklam yüzü olması nedeniyle İsrail tarafından hedef alındı. Adidas 'Bella Hadid' için özür diledi.

AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

İşgalci İsrail, Gazze'de soykırım saldırılarını sürdürmeye devam ediyor. Birçok ünlü ve sanatçının da tepki gösterdiği işgalcilere dünyaca ünlü model Bella Hadid de tepki göstermişti. Hadid'in ardından bu kez modelin reklam yüzü olduğu Adidas, siyonistler tarafından hedef gösterildi.

İsrail Devleti'nin X hesabından "Adidas yakın zamanda ayakkabıları için 1972 Münih Olimpiyatlarını öne çıkaran kampanya başlattı. Olimpiyatlar sırasında 11 İsrailli, Filistinli teröristler tarafından öldürüldü. Bilin bakalım kampanyalarının yüzü kim? Adidas, yorumunuz var mı?" denildi.

Adidas ise işgal devletinin tepkisi sonrası skandala imza atarak özür açıklaması yaptı. Adidas sözcüsü Stefan Pursche, işgalcilerin tepkilerinin hemen ardından söz konusu reklama ilişkin, "Reklamların neden olduğu herhangi bir üzüntü veya sıkıntı için özür dileriz" açıklamasını yaptı.