Harris Bitcoin'i üzdü! “Kripto alemi” ABD seçimine kilitlendi

Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 16:36:00

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 16:36:00

ABD seçimlerine doğru Kamala Harris anketlerde öne geçmeye başlayınca Bitcoin'in arkasındaki rüzgar kesilmeye başladı. Donald Trump kısa süre önce yaptığı bir konuşmada ABD'yi "Bitcoin süper gücü" yapmayı vaat etmişti. Peki, şimdi ne olacak? Harris kriptoculara göz kırpar mı? Yanıtlar haberimizde…

GUNES.COM

ABONE OL

ABD seçimlerine doğru Kamala Harris anketlerde öne geçmeye başlayınca Donald Trump'ın "süper güç olacak" dediği Bitcoin'in rüzgarı kesildi.

HARRİS-BİTCOİN TERS ORANTISI!

ABD eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump kısa süre önce yaptığı bir konuşmada ABD'yi "Bitcoin süper gücü" yapmayı vaat etmişti. Bu açıklamanın ardından moral bularak yükselişe geçen Bitcoin'in arkasındaki rüzgâr kesilmeye başladı.

HARRİS FARKI KAPATTI

Çünkü ABD Başkanlık seçimi yarışında Kamala Harris geriden geliyor olmasına rağmen anketlerde Trump ile arasındaki farkı kapatmaya başladı. Özellikle salıncak eyaletlerde Kamala Harris'in arkasındaki seçmen desteğinde ciddi artış var. Ana akım medyada yapılan anketlere göre salıncak eyaletlerde Kamala Harris, Trump'ın yaklaşık 4 puan önüne geçti.

KRİPTO TAHMİN PLATFORMU: HARRİS'İN ŞANSI %52

Kıran kırana yarıştaki son durum kripto tahmin platformu Polymarket'e de yansıdı. Harris'in seçimi kazanma şansı bugün itibariyle yüzde 52'ye yükselirken Trump'un şansı azaldı.

HARRİS KRİPTOCULARA GÖZ KIRPAR MI?

ABD seçimlerinde kripto para birimlerinin sürece etki etmesiyle birlikte Trump gibi Harris'in de bu piyasaya sıcak mesajlar verebileceği ileri sürülüyor. Sadece Harris'in değil başkan yardımcısı adayı Tim Waltz'ın da bu yönde açıklamalar yapma ihtimalinden söz ediliyor.

WALTZ KRİPTOYA SICAK!

Kamala Harris'in seçimlere birlikte girdiği başkan yardımcısı adayı Tim Waltz'ın Minnesota Valiliği sırasında kripto para birimi düzenlemelerini desteklemek amacıyla kanun çıkardığı hatırlatılıyor.