Skandal olay! Eşine uyuşturucu verip 72 erkeğe tecavüz ettirdi...

Yayın Tarihi: 03 Eylül 2024 Salı 12:30:00

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2024 Salı 12:30:00

Fransa'da şok etkisi yaratan davada bir adam eşine tecavüz ettirmekle yargılandı. 71 yaşındaki Dominique P. on yılı aşkın bir süredir eşine cinsel saldırıda bulunmak ve bu saldırılara katılmaları için yabancı erkekleri de organize etmekle suçlandı.

gunes.com

ABONE OL

Davaya göre Dominique P. isimli şahıs, eşine verdiği ilaçlarla kendisini neredeyse koma durumuna sokacak kadar uyuşturarak bilincini kaybetmesini sağladı. İnternet üzerinden kurduğu ağla birlikte tanımadığı erkekleri eşine tecavüz etmeleri ve cinsel tacizde bulunmaları için evine davet etti ve 72 erkeği on yılı aşkın bir süre boyunca eşine tecavüz ettirdi.

Soruşturma kapsamında 72 farklı erkeğin en az 92 tecavüz vakasına karıştığı tespit edildi ve bunlardan 50'si kimlikleri belirlenerek sanıkla birlikte yargılanmaları başladı.

Kadının avukatları, müvekkillerinin yaşananlardan haberdar olmadığını, ilk kez 2020 yılında polisin bilgilendirmesi üzerine öğrendiğini belirtti ve bu davanın müvekkilleri için "korkunç bir sınav" olacağını söyledi.

Kadın bu davada saldırganların aksine kapalı kapılar ardında bir yargılama istemediğini çünkü insanların başına ne geldiğini bilmesini istediğini bunu saklamanın hiçbir anlamı olmadığını düşünüyor.

Bu olay polis tarafından Eylül 2020'de bir alışveriş merkezinde sanığın kadınların etek altını gizlice çekerken yakalanması üzerine başlatılan soruşturma sonucunda ortaya çıktı. Adamın bilgisayarında karısına ait yüzlerce bilinçsiz halde çekilmiş görüntü bulunmasıyla başlatılan araştırma, tacizin ortaya çıkmasını sağladı. Bu bulgular, tacizlerin 2011 yılında başladığını düşündürdü, ayrıca 71 yaşındaki Dominique P isimli şahıs da saldırıları kaydettiğini itiraf etti.