The Simpsons dizisinden yeni kehanet! Gündem oldu: The Simpsons (Simpsonlar) Maymun çiçeği virüsünü de bildi

Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2024 Cuma 11:02:00

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2024 Cuma 11:02:00

The Simpsons (Simpsonlar) dizisinden yeni kehanet geldi. The Simpsons (Simpsonlar) dizisinin Maymun çiçeği virüslü bölümü gündem oldu. Maymun çiçeği virüslü bölüm üzerine sosyal medyadan kehanet iddiaları da gecikmedi. İşte, Simpsonlar'ın maymun çiçeği virüsü bölümü ve kehaneti...

The Simpsons (Simpsonlar) dizisi Maymun çiçeği virüsünü de önceden bilerek dikkatleri üzerine çekti. Dünyada gerçekleşen olayları daha önceden tahmin ederek işleyen The Simpsons (Simpsonlar) sosyal medyada yine ortalığı karıştırdı.

Türkiye'deki deprem öngörüsü ile ülkemizde de çok konuşulan ve deprem felaketinin gerçekleşmesi ile dikkat çeken dizi yakın zamanda da 2024 kehaneti olarak güneşin aşırı sıcaklığını işaret etmişti.

Birçok toplumsal olayı önceden tahmin eden dizi şimdi de Maymun çiçeği virüsü ile adından söz ettirdi.

The Simpsons (Simpsonlar) dizisinin 7. sezon 3. bölümü sosyal medyada gündem oldu.

THE SIMPSONS, MAYMUN ÇİÇEĞİNİ DE BİLDİ

Koronavirüsten Türkiye'deki depreme, Kolomb heykelinin başının kesilmesinden 11 Eylül saldırılarına değin pek çok olayı önceden tahmin eden dizi sosyal medyada çok konuşuluyor.

The Simpsons (Simpsonlar) çizgi dizisi kehanet tahminleri ile gündemden düşmüyor. The Simpsons Maymun çiçeği virüsü olayını da önceden bilerek dikkat çekti.

Dünya Sağlık Örgütü, Afrika'dan birçok ülkeye yayılan Maymun çiçeği virüsü nedeniyle küresel halk sağlığı acil durumu ilan etti. Bunun üzerine The Simpsons (Simpsonlar) dizisinin Maymun çiçeği virüsünü konu alan bölümü sosyal medyada gündem oldu.

The Simpsons (Simpsonlar) dizisinin bazı sahnelerinde yer verdiği olaylar ile dünyada meydana gelenlerin benzer olması yeni bir kehanet olarak yorumlandı.

MAYMUN VE HASTALIK İLİŞKİSİ KEHANET OLARAK YORUMLANDI

Sosyal medyada fenomen haline gelen Simpsonlar'ın maymun çiçeği virüsünü de bildiği iddia edildi.

The Simpsons (Simpsonlar) dizisinin 7. sezon 3. bölümde Bart ve Milhouse'un bir maymunla oynaması ve akabinde hastalığa yakalanması dizi takipçilerinin aklına Maymun çiçeği virüsünü getirdi. Dizinin bir başka bölümünde de Homer'ın bir maymun sahiplendiği ve hastalanması konu alınıyor.

The Simpsons (Simpsonlar) dizisinin maymun ve hastalık ilişkili sahneleri sosyal medya kullanıcıları tarafından yeni bir kehanet iddiası olarak yorumlandı.