Resmen açıklandı: 60 KPSS puanı yetiyor! Onlarca personel alımı yapılacak

Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2024 Cuma 15:47:00

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2024 Cuma 15:47:00

Özel sektörde çalışan ve mevcut şartlardan memnun olmayan birçok vatandaş, çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu noktada belediyeler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyor. Öte yandan Türk Standardları Enstitüsü de en az 60 ve 70 KPSS puanı ile onlarca sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Detaylar haberimizde…

KPSS sınavına her yıl binlerce vatandaş giriyor. Çünkü özel sektörde çalışan ve yeni mezun olan binlerce vatandaş kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada belediyeler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları, farklı zamanlarda KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyor. Ayrıca düşük KPSS puanı isteyen kurumlar hemen herkesin dikkatini çekiyor.

Öte yandan Türk Standardları Enstitüsü de idari hizmet sözleşmeli personel alımı ilanını duyurdu. Resmen açıklanan ilanda, adaylardan en az 60 ve 70 KPSS puanı istiyor.

Instagram açıldı! Hande Erçel yine para basacak

TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ KPSS İLE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Türk Standardları Enstitüsü idari hizmet sözleşmeli personel alımı ilanını duyurdu. İlana göre, Türk Standardları Enstitüsü merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere; 22 tekniker, 3 muhasebeci, 81 memur, 24 koruma ve güvenlik görevlisi, 5 şoför, 41 odacı (hizmetli), 1 boyacı-badanacı, 2 bahçıvan ve 5 teknisyen olmak üzere toplam 184 personel alınacağı açıklandı.

Türk Standardları Enstitüsü merkez ve taşra teşkilatına istihdam edilecek idari hizmet sözleşmeli personel alımı ile ilgili pozisyon, öğrenim durumu, sayı, şehir, KPSS puan türü ve başvuru şartlarına ilişkin bilgiler aşağıda yer alıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DİĞER DETAYLAR

Türk Standardları Enstitüsü idari hizmet sözleşmeli personel alımı ilanına başvurular 20 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise, 30 Ağustos 2024 olarak belirtildi.

Sözleşmeli personel alımı ilanında adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Aranan şartlara ve diğer detaylara aşağıdan erişim sağlanabiliyor.

Türk Standardları Enstitüsü KPSS ile idari hizmet sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.