Futbolda günün transfer haberleri (23.07.2024)

Transfer döneminde oyuncuları kendi renklerine katmak isteyen takımlar görüşmelerini sürdürüyor. İşte Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe transferlerinde günün haberleri

23.07.2024 13:07:00

Yayın Tarihi

23.07.2024 13:07:00

Güncelleme Tarihi
1/9

Galatasaray, daha önce de ilgilendiği Elias Jelert'e yeniden yöneliyor. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, Kopenhag forması giyen Danimarkalı futbolcu Elias Jelert'in transferi için girişimlerini hızlandırdığı bildiriliyor. (Yeni Asır)

2/9

Fenerbahçe, 30 yaşındaki Hırvat orta saha oyuncusu Mateo Kovacic'i Manchester City'den transfer etmek için yoğun çaba harcıyor. (Takvim)

3/9

Trabzonspor, West Bromwich Albion'da forma giymiş eski oyuncusu Okay Yokuşlu'yu transfer gündemine aldı. İngiliz kulübü ilk görüşmede 30 yaşındaki orta saha için 3 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Trabzonspor ise bu konuda pazarlıklarını sürdürüyor. (Sabah)

4/9

Ante Rebic, Hellas Verona'nın transfer listesine girdi. Hırvat kanat oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Hellas Verona'nın ilgisi olduğu bildirildi. (Takvim)

5/9

Sipay Bodrum FK, Fredy'i kadrosuna kattıktan sonra bir transfer daha tamamlamak üzere. Yeşil-beyazlılar, Galatasaray'da düşünülmeyen Taylan Antalyalı'ya teklif götürdü. (Yeni Asır)

6/9

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Samet Akaydin, EURO 2024'teki performansıyla Avrupa takımlarının radarına girdi. Mainz 05, Samet'i bonservisiyle satın alma opsiyonunu öncelikli olarak değerlendirme kararı aldı. (Fanatik)

7/9

Galatasaray, Orta saha transferi için Zenit'in yıldızı Wendel konusunda ısrarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, mutlu sona ulaşmak için pazarlıklarını sürdürüp son görüşmelerini yapacak. (Fotomaç)

8/9

Galatasaray, Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sağ bek ve orta saha transferi için harekete geçti. Sarı-Kırmızılı takımın sağ bek adaylarından biri de Fransa Ligue 1'de Auxerre forması giyen Paul Joly. (Fotomaç)