8 yaşındaki Narin Güran'dan haber yok! Soruşturma kapsamında amca ve muhtar gözaltına alındı

Yayın Tarihi: 01 Eylül 2024 Pazar 15:09:00

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2024 Pazar 15:09:00

21 Ağustos'ta Diyarbakır Bağlar'da ortadan kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan henüz haber yok. Türkiye küçük Narin'i arıyor. Soruşturma kapsamında Narin Güran'ın amcası ve Tavşantepe Mahallesi muhtarı gözaltına alındı. İşte, kayıp Narin olayındaki son gelişmeler...

Türkiye 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek güzel haberi bekliyor. 21 Ağustos'ta ortadan kaybolan Narin'den henüz haber yok. Soruşturmada küçük kızın amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı S.G., gözaltına alındı. Amcanın aracının şoför koltuğundan alınan DNA örnekleri, Narin'in kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA örnekleriyle eşleşti.

21 Ağustos'ta ortadan kayboldu. Herkes seferber oldu. Türkiye 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek haberi bekliyor.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'tan beri kayıp olan Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor. Şimdiye kadar bağlar ilçe jandarma komutanlığı, bağlar asayiş komando bölük komutanlığı, Jandarma Özel Harekat Timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi ve Su Altı Arama Kurtarma Timleri ve AFAD çalışmalara katıldı.

Narin'in kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği tespit edilen yaklaşık 150 araç sorgulandı. Mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapıldı. Bugüne kadar toplamda 12 bin 565 araç arandı. 130 kişinin ifadesine başvuruldu, 32 bin 952 kişi kontrol edildi, 7 iz takip köpeği ile 11 bin dönümden fazla alanda arama yapıldı. Narin'in anne ve babası da 24'e konuştu.

Ancak Narin Güran'dan henüz haber yok. Olayla ilgili soruşturmada da sürüyor. Narin'in amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı olan S.G. gözaltına alındı. Amcanın aracının şoför koltuğundan alınan DNA örnekleri, Narin'in kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA örnekleriyle eşleşti.

Dilruba heykeli... CHP Genel Merkezi'ne yakışır

KPSS Ön Lisans soru ve cevap anahtarı erişime açıldı!

Bumerang gibi! Kim züppe kim satılık?