Akasya Durağı'nın Dilek'i imaj değiştirdi… Son haliyle şaşırttı!

Yayın Tarihi: 19 Temmuz 2024 Cuma 14:42:00

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2024 Cuma 14:42:00

2008 yılında izleyiciyle buluşan Akasya Durağı dizisinin sevilen oyuncusu Pelin Sönmez, Dilek isimli bir kızı canlandırmıştı. Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı Dilek karakteriyle bilinen Pelin Sönmez, son haliyle görenleri şaşırttı. İşte Akasya Durağı dizisindeki Dilek karakteriyle bilinen Pelin Sönmez'in son hali…

2008-2012 yılları arasında izleyiciyle buluşan Akasya Durağı dizisi, yayınlandığı tarihten itibaren birçok dizisever tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyordu.

Dilek karakterine can veren Pelin Sönmez'in yanı sıra Akasya Durağı dizisinin kadrosunda Levent Ülgen, Aslı Altaylar ve Berk Oktay gibi isimler de bulunuyordu.

Fakat dizinin en merak edilen isimi Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı Dilek karakteriyle Pelin Sönmez oldu.

Öte yandan izleyeceklerin büyük bir ilgi ile takip ettiği Akasya Durağı dizisi 2012 yılında final yaptı. Dizinin sevilen karakteri olan Dilek yani karakteriyle Pelin Sönmez son hali ile herkesi şaşırttı.

AKASYA DURAĞI'NIN DİLEK'İ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Her ne kadar sevilen dizi Akasya Durağı seneler önce ekranlara veda etmiş olsa da Dilek karakterini canlandırdığı başarılı oyunculuğuyla gündeme gelen Pelin Sönmez'in son hali merak konusu.

İşte Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Dilek karakteri ile gündeme gelen Pelin Sönmez'in son hali...