Körfez çürüdü! Cemil Tugay'ın derdi Murat Kurum oldu

Yayın Tarihi: 05 Eylül 2024 Perşembe 20:25:00

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2024 Perşembe 20:25:00

İzmir körfezi can çekişirken şehrin belediye Başkanı Cemil Tugay “neden yurtdışında olduğum gün basın toplantısı yaptı” diye Bakan Murat Kurum'u suçladı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İzmir Körfezi'ndeki balık ölümleriyle gündeme gelen kirliliğe el koydu. Eylül ayına kadar acil eylem planını ortaya koyacaklarını duyuran Bakan Kurum'a İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan tepki geldi.

TEŞEKKÜR ETMEK YERİNE TEPKİ GÖSTERDİ!

Tugay, Bakan Kurum'u "İzmir Körfezi'nin kıyısında bir muhalefet partisi il başkanı gibi basın toplantısı yapmakla" suçladı. İzmir'de balık ölümleriyle birlikte kötü kokunun had safhaya çıkmasının ardından körfezdeki kirlilik şehrin tek gündemi haline geldi. Bakan Kurum, "Körfez Koordinasyon Kurulu'nu" acil toplayarak çözüm adımlarını atmaya başladı. Bu sırada şehir dışında bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ise "toplantıyı yurtdışında olduğum bir güne denk getiriyorsa bu manidardır" dedi.

NE YAPACAĞINI BİLİYORMUŞ!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, can çekişen İzmir Körfezi ile ilgili "ne yapacağımızı ve nasıl yapacağımızı gayet iyi biliyoruz, yol haritamız ve planlarımız hazırdır" diyerek mizah yönünü de ortaya koymuş oldu.