Ölümü şaibeli bulunup mezarı açılan Cem Garipoğlu'nun kabrindeki kanlı poşetin sırrı çözüldü!

Yayın Tarihi: 28 Ekim 2024 Pazartesi 09:10:00

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2024 Pazartesi 09:10:00

Münevver Karabulut'u hunharca katletmiş, sonra da intihar etmişti. Ölümü şaibeli bulunan ve 3 Ekim tarihinde savcılık izniyle mezarı açılan Cem Garipoğlu'nun kabrindeki kanlı poşetin sırrı çözüldü. İşte, kanlı poşetin sırrı karşınızda...

Bahçeşehir'de bir villada öldürülen Münevver Karabulut'un parçalanmış cesedi, 3 Mart 2009'da Etiler'de bir çöp konteynerinde bulunmuştu.

Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi, 18 Kasım 2011'de Münevver Karabulut'u öldürdüğü gerekçesiyle Cem Garipoğlu'nu 24 yıl hapis cezasına çarptırmıştı.

Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut'u hunharca katletmiş, ardından da 2014 senesinde cezaevinde intihar etmişti. Garipoğlu'nun ölümü yıllar boyunca şaibeli bulunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı. Maktul Garipoğlu'ndan DNA örnekleri alındı. Fethi kabir işlemi sırasında mezarda bulunan kanlı poşet ise çok konuşuldu. İncelemeye alınan poşet üzerindeki işlemler tamamlandı.

Cem Garipoğlu'nun açılan mezarından alınan örnekler Adli Tıp Kurumu'nda incelenmişti. Kemiklerden alınan DNA ile Garipoğlu'nun anne ve babasından alınan DNA'nın uyumlu olduğu vurgulanmıştı.

İstanbul Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı'nda poşete yönelik inceleme tamamlandı. Hazırlanan raporda, düğümlenen poşetin iç kısmından alınan kan örneğinin insan kanı olmadığı kaydedildi. Ayrıca naylon poşetin üzerinde vücut sıvısı örneğinin bulunmadığı belirtildi.

Konuya ilişkin Karabulut ailesinin Avukatı Rezan Epözdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Cem Garipoğlu'nun mezarında bulunmuştu. İnsan kanı olmadığı tespit edildi. O poşetin sırrı ne?" açıklamalarında bulundu.