Son dakika gelişmesi! Narin Güran'ın amcası tutuklandı

Yayın Tarihi: 02 Eylül 2024 Pazartesi 17:57:00

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2024 Pazartesi 17:57:00

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'dan 13 gündür haber alınamadı. Soruşturma kapsamında önce abisi sonra da amcası gözaltına alındı. Gelen son dakika bilgisine göre ise Narin'in amcası Sami Güran,Mahkeme tarafından tutuklandı. Öte yandan bugün bir evde daha arama yapıldı. İşte kayıp Narin Güran olayı ile ilgili son dakika haberinin ayrıntıları…

8 yaşındaki Narin Güran esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca Sami Güran'ın sorgusu ise tamamlandı.

Gözaltına alınan amca Sami Güran, tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi. Güran, buradaki işlemlerinin ardından ise mahkemeye gönderildi.

Mahkemeye sevk edilen amca Sami Güran tutuklandı.

TUTUKLANMA GEREKÇESİ

Mahkemeye sevk edilen amca Sami Güran tutuklandı. Tutuklanma gerekçesi olarak "kasten öldürme ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçları gösterildi.

BİR EVDE DAHA ARAMA YAPILDI

Güran olayına ilişkin yeni bir gelişme daha yaşandı. Bugün öğlen saatlerinde Narin Güran'ın babasının amcası olan A.R.G.'nin merkez Kayapınar ilçesindeki evine gelen jandarma ve polis ekipleri burada ev ile arabada arama çalışması yaptı. Dün Güran'ın evinin arkasındaki mısır tarlasında arama çalışması yürütülmüştü.

AVUKATLARINI İSTEDİ

Ankara'dan gelen özel ekibin de aralarında bulunduğu jandarma ve polis tarafından çapraz sorgulaması yapılan Tavşantepe Köyü Muhtarı amca Sami Güran'ın gözaltındayken avukatlarını istediği ortaya çıktı.

Kaza mı? Sabotaj mı? Reisi raporu açıklandı

MasterChef'e damga vuran kavgalar! Kim kiminle düşman?

6 süper besin! Hafızayı keskinleştiriyor