Uzaktan izliyor... Mahmud Abbas kıpırda biraz!

Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 14:22:00

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 14:22:00

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 14-15 Ağustos'ta Türkiye'yi ziyaret edecek. Daha önce davet edilmiş olmasına rağmen TBMM'de konuşma yapmayan Filistin Devlet Başkanı Abbas geliyor. Muhalefetin “Niye Türkiye'ye çağrılmadı” eleştirisi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan “Davet ettiğimiz halde gelmedi” sözleriyle işaret ettiği Abbas, bu sefer Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde konuşma yapacak.

Daha önce davet edilmiş olmasına rağmen Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde konuşma yapmayan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas geliyor. Kısa bir süre önce muhalefetin "Niye Türkiye'ye çağrılmadı" eleştirisi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Davet ettiğimiz halde gelmedi" sözleriyle işaret ettiği Abbas, bu sefer Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde konuşma yapacak.

"HAYDİ ABBAS KIPIRDA BİRAZ"...

Tüm dünyanın Gazze'deki soykırım karşısında işgalci İsrail'e karşı ayaklanmış olmasına rağmen gelişmeler karşısında yeteri kadar aktif olmamakla eleştirilen Mahmud Abbas ile ilgili Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu'ndan çarpıcı bir yorum geldi.

UZAKTAN İZLİYOR!

24 TV canlı yayınında konuşan Kartoğlu "Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 'ben de uluslararası toplum gibi uzaktan izliyorum' modunda... Tamam Hamas'ın arkasında durmasını beklemiyoruz bir yere kadar. Ama Filistinli olmayan halklar ayağa kalkmışken, sen de bir oturduğun yerden kıpırda bari" dedi.