Akın Akınözü'nün oyuncu annesi Özlem Akınözü hayatını kaybetti! Oğlundan anneye acı veda…

Yayın Tarihi: 21 Temmuz 2024 Pazar 18:18:00

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2024 Pazar 18:18:00

Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu olan ve bir süredir kanser tedavisi gören 59 yaşındaki annesi Özlem Akınözü hayatını kaybetti. Oyuncu Akın Akınözü vefat eden annesiyle ilgili yaptığı paylaşımda, “Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak… Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz “ÖZLEM” ifadelerini kullandı.

"Karagül" ve "Deliha" gibi başarılı projelerde yer alan ünlü oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, uzun bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Rol aldığı projeler ile kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü'nün vefatı, sanat camiasında büyük bir üzüntü yarattı.

Akın Akınözü annesini kaybetmenin acısını yaşıyor. Pazartesi günü toprağa verilecek olan annesi için bir paylaşımda bulunan Akın Akınözü, birçok ünlü ismin başsağlığı mesajı yayımladığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim... Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak... Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz "ÖZLEM"❤"

ÖZLEM AKINÖZÜ KİMDİR?

Özlem Akınözü, 13 Ekim 1964'te Ankara'da doğdu. Akınözü, ilköğretim eğitimini Ahmet Vefik Paşa'da tamamladıktan sonra Özel Yükseliş Koleji ve Özel Yenişehir Koleji'nde okudu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.