Angelina Jolie'nin kızı Shiloh dediğini yaptı... Brad Pitt'in soyadını kullanmayı bıraktı

Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 11:21:00

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 11:21:00

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in evliliğinden dünyaya gelen kızları Shiloh babasının soyadını kullanmamak için açtığı davada sona geldi. Brad Pitt'in soyadını kullanmayı bırakan Angelina Jolie'nin kızı Shiloh gündeme bomba gibi düştü. Pitt'in durum karşısında büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in kızı Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, geçtiğimiz aylarda 18 yaşına girdi. Soyadından "Pitt" ekini çıkarmak için iki ay önce başvuruda bulunan Shiloh Nouvel, Kaliforniya eyaletine göre isim değiştirme sürecinde bir sonraki adımı tamamladı.

Geçtiğimiz aylarda 18 yaşına giren Angelina Jolie ile Brad Pitt'in kızı Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Kaliforniya eyaletine göre isim değiştirme sürecinde sona geldi.

Tarık Emir Tekin'den Yalı Çapkını'na veda! İlk ağızdan açıkladı

BABASININ SOYADINI RESMİ OLARAK KULLANMAYI BIRAKTI

People dergisinin haberine göre, ünlü çiftin kızı Shiloh artık babasının soyadı "Pitt"i kullanmayacak.

Tam adı "Shiloh Nouvel Jolie-Pitt" olan genç kız, artık "Shiloh Jolie" olarak anılacak.

Aralarındaki anlaşma ortaya çıktı

People dergisine konuşan kaynaklar, "Shiloh soyadını sildirmek istediği için Brad çok üzgün. Shiloh doğduğunda, hayatında hiç o kadar mutlu olmamıştı" dedi. Pitt hakkında "Her zaman bir kız çocuğu istiyordu. Çocuklarını kaybettiğini bilmek elbette Brad için kolay değil. Çocuklarını seviyor ve onları özlüyor. Çok üzücü" ifadelerine yer verildi.

Dilan Polat'ın arabasını görenler inanamadı! Herkes aynı yorumu yaptı: Nereden nereye