'Bahar' nasıl bitecek? Dizinin finalinde intihar iddiası...

Yayın Tarihi: 15 Ağustos 2024 Perşembe 18:46:00

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2024 Perşembe 18:46:00

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi, diziseverler tarafından ilk sezonuyla büyük ilgi topladı. Merakla takip edilen Bahar dizisinin 2. sezonunun 17 Eylül tarihinde ekranlara dönmesi bekleniyor. İlk bölümünden itibaren sevilerek izlenen Bahar, Güney Kore yapımı Doctor Cha (Dr.Cha) adlı dizinin uyarlaması olarak biliniyor. Peki ya Dr. Cha'nın finalinin nasıl olduğunu biliyor muydunuz? Bahar dizisinin finalinde intihar mı söz konusu olacak? İşte tüm çarpıcı detaylar…

Elif ÇARMAN

ABONE OL

Bahar dizisi, ilgi çekici konusu ve hem duygusal hem eğlenceli sahneleriyle izleyiciler tarafından ilk sezonuyla çok beğenildi. Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Bahar dizisinin ikinci sezonun Eylül ayında başlaması düşünülüyor. Diziseverler tarafından yeni sezonu oldukça merak edilen Bahar'ın Güney Kore yapımı Doctor Cha dizisinin uyarlaması olduğunu biliyor muydunuz?

BAHAR, DR. CHA'NIN UYARLAMASI MI?

İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan Bahar, Doctor Cha (Dr. Cha) adlı diziden uyarlanıyor. Doctor Cha başrollerinde Uhm Jung-hwa'nın Kim Byung-chul, Myung Se-bin ve Min Woo-hyuk ile birlikte oynadığı 2023 Güney Kore televizyon dizisidir. 15 Nisan - 4 Haziran 2023 tarihleri arasında JTBC'de her Cumartesi ve Pazar 22:30'da (KST) 16 bölüm olarak yayınlandı. Peki ya Dr. Cha'nın finali nasıl oldu...

BAHAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bahar dizisi; tıp eğitimini yarıda bırakıp evlenen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç kadın, doktor bir adamla evlenerek 2 çocuk sahibi oluyor. Ancak ani bir hastalık teşhisiyle hayatı değişen ve eşinin onu aldattığı öğrenen Bahar yeni bir sayfa açmaya başlıyor. Show TV Bahar dizi konusunu şu şekilde aktarıyor:

"Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan 'kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur'un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar'ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur'un rakibi olacak."

DOCTOR CHA DİZİ KONUSU NEDİR?

Doctor Cha dizisi, yaşamını ailesine adayan ve tıp kariyerini yarıda bırakan bir kadının hayatına anlatıyor. Başrol Cha Jeong-suk, 20 yıl boyunca ev hanımı olarak yaşadıktan sonra bir anda yeniden doktor olmaya karar veriyor. Dizi, Cha Jeong-suk'un tıp dünyasına geri dönüş yaparken karşılaştığı zorlukları, kişisel gelişimini ve ailesiyle olan ilişkilerini ele alıyor. Cha Jeong-suk, kocası ve çocuklarıyla birlikte bu yeni yolculuğunda hem kendi hayatını hem de çevresindekilerin hayatını nasıl etkilediğini keşfeder.

BAHAR VE DOCTOR CHA OYUNCU KARŞILAŞTIRMASI:

Bahar dizisindeki karakterlerin Güney Kore versiyonu Dr. Cha dizisinin ana karakterlerini karşılaştırdık! İşte oyuncular...

BAHAR – CHA JEONG-SUK

Tıp kariyerini yarıda bırakarak ev hanımı olmaya karar veren, ardından da mesleğine geri dönen güçlü kadın karakter Bahar'ı ülkemizde Demet Evgar canlandırıyor. Doctor Cha dizisinde ise Cha Jeong-suk karakterine Uhm Jung-hwa hayat veriyor.

EVREN – ROY KİM

Bahar'ın hayatını bir anda değiştirecek yakışıklı cerrah Evren karakterini ünlü oyuncu Buğra Gülsoy canlandırıyor. Güney Kore versiyonunda ise Roy Kim karakterini Min Woo-hyuk oynuyor.

TİMUR – SEO IN-HO

Bahar'ı aldatan eşi Timur'a Mehmet Yılmaz Ak hayat veriyor. Dizinin orijinalinde ise Seo In-ho olarak Kim Byung-chul rol alıyor.

RENGİN – CHOİ SEUNG-Hİ

Bahar ve Timur ilişkisinin kilit noktası Rengin karakterine ülkemizde Ecem Özkaya can veriyor. Doctor Cha'da ise Choi Seung-Hi isimli profesör Myung Se-bin tarafından canlandırılıyor.

BAHAR'IN FİNALİNDE İNTİHAR KOKUSU VAR!

Dr. Cha dizisinde Timur karakterine eş değer olan Dr. Seo In-ho'nun intiharı diziseverlerde merak uyandırdı. Peki ya Bahar'ın finalinde neler olacak? Dr. Cha'nın uyarlaması olan Bahar'ın finali tüm izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. İşte Dr. Cha'nın finali...

TİMUR YAŞAMINA SON MU VERECEK?

Bahar'ın uyarlandığı dizi olan Dr. Cha'da Cha Jeong-suk (Bahar), asistanlığını başarılı bir şekilde bitirerek kendine özel klinik açıyor. Dr. Roy Kim (Evren), Dr. Cha Jeong-suk'a (Bahar) olan aşkına karşılık bulamadığı için kendine yeni bir sayfa açmaya karar veriyor. Dr. Choi Seung-Hi (Rengin) babasından kalan bakım evinin yöneticiliğini yaparken, Dr. Seo In-ho (Timur) ise dizinin son sahnesinde intihar ederek yaşamına son veriyor.