Ekmek Teknesi'nin Jale'si Esin Civangil son hali ile gündem oldu! Yıllar resmen torpil geçmiş

Yayın Tarihi: 04 Eylül 2024 Çarşamba 15:46:00

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2024 Çarşamba 15:46:00

Ekmek Teknesi dizisinde hayat verdiği Jale karakteri ile hafızalarda yer edinen Esin Civangil son hali ile gündeme geldi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ekmek Teknesi'nin Jale'si Esin Civangil yıllara meydan okuyan güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kadir Çöpdemir, Savaş Dinçel, Peker Açıkalın, Sermin Hürmeriç, Ahmet Yenilmez, Açelya Akkoyun, Cem Kılıç, Ekin Türkmen, Hasan Kaçan, Melike Güner, Selin Dilmen, Mehmet Usta ve Mehtap Bayri gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ekmek Teknesi dizisi bir dönemin en popüler yapımları arasında yerini alıyor.

Demet Özdemir, Alina Boz, Eda Ece... İşte çok konuşulan ünlülerin gelinlikleri

2002 yılında ATV'de yayın hayatına başlayan Ekmek Teknesi 2004'te Show TV'ye transfer oldu ve son sezonu ekrana getirildi. 3 sezondan oluşan dizi 106. bölümü ile final yaptı. Halen daha tekrarları izlenen dizide yer alan oyuncularda büyük bir şöhrete kavuştu.

Ahu Tuğba, Teoman, Danla Bilic... Gerçek isimlerini duyunca inanamayacaksınız

EKMEK TEKNESİ'NİN JALE'Sİ ESİN CİVANGİL SON HALİ İLE GÜNDEM OLDU

Ekmek Teknesi'nde Jale karakterini canlandırmış olan Esin Civangil de popüler olan isimlerden biri. Dizinin yayınlandığı dönemde de güzelliğiyle ön planda olan Esin Civanagil son haliyle gündeme geldi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Hilal Altınbilek'e teklif! Sosyal medya yıkıldı

Yıllara meydan okuyan bir güzelliği olan Civangil, herkesi kendine hayran bırakıyor. İşte Ekmek Teknesi'nin Jale'si Esin Civangil'in son hali;

Yalı Çapkını'na yeni soluk! Mert Ramazan Demir ile Pelin Akil partner oldu