Emel Sayın gençliğini onda görmeyi istedi! “Beni Burcu Biricik canlandırabilir”

Yayın Tarihi: 01 Ekim 2024 Salı 13:04:00

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2024 Salı 13:04:00

Harbiye'de sahne aldıktan sonra konuşan Emel Sayın, hayatının film olması halinde kendisini Burcu Biricik'in canlandırmasını istediğini söyledi. Sevilen sanatçı Emel Sayın “Gelecekte film var mı?” sorularını da yanıtladı.

Emel Sayın Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde sanatseverlerle buluşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Emel Sayın, eğer gelecekte bir filmi yapılırsa kendini canlandırmasını istediği sanatçının Burcu Biricik olabileceğini söyledi.

Emel Sayın, başrolünde yer aldığı filmlerin müziklerinden oluşan özel bir repertuvarı hayranları için yorumladı.

YAKINDA BİR BELGESEL VAR

Hayatını ve serüvenini anlatan yapımlara sıcak baktığını dile getiren Sayın, "Aslında böyle bir çalışma yaptık. Son rötuşlar üzerinde çalışılıyor. Yakında bir belgeselimi halkımıza sunacağız. Çok samimi bir çalışma oldu. Şimdiye kadar anlatmadığım şeyler de var içerisinde." ifadelerini kullandı.

Sayın, hayatının film olması halinde Burcu Biricik'in canlandırmasını isteyebileceğini kaydederek, "Birkaç genç sanatçımız var. Çok şekerler tatlılar, kendim de düşünüyorum bazen. Burcu Biricik geliyor aklıma. Böyle bir yapım olacak mı onu da bilmiyorum. Ama olursa en iyi şekilde yapacak, bana benzeyecek ve iyi anlatabilecek sanatçılarımız var. Burcu'yu izliyorum çok da beğeniyorum." diye konuştu.

BKM Harbiye konserleri serisinde "Başrolde Emel Sayın" konseriyle sahneye çıkan sanatçıya, şarkı aralarında Yeşilçam hatıralarını anlatan, rol aldığı filmlerin görüntüleri eşlik etti.