Eser Yenenler yapay zekadan fikir aldı, pişman oldu!
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2025 Pazar 11:30:00
Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2025 Pazar 11:30:00
Eser Yenenler eşi Berfu Yenenler için sürpriz yapmak istedi. Bunun için de yapay zekaya danıştı ancak pişman oldu. Eser Yenenler bu durumu, 'Demek ki kendi zekamı kullansam daha iyiymiş' şeklinde yorumlayarak şaşırttı.

HÜSNA KÖŞGER
2015 yılında Türkiye 4. güzeli seçilen Berfu Yenenler ile evli olan Eser Yenenler'in, iki oğlu da bulunuyor. Yaptıkları ve paylaşımlarıyla sosyal medyada çoğunlukla eleştiri alan çift, Eser Yenenler'in yeni yaşı için yaptıklarıyla da dikkat çektiler.

YAPAY ZEKAYA SORUP DÖVME YAPTIRDI
Koluna bir dövme yaptıran Yenenler, dövme olarak eşi Berfu Yenenler'in ismini tercih etti. Yenenler bu durumu, 'Kar tanesi anlamına gelen Berfu ismini temsil ediyor' diyerek açıkladı. Kar tanesi ve pusula görsellerinin birleşimi bir dövme yaptıran ve bunu da yapay zekaya danıştığını belirten oyuncu, 'Demek ki kendi zekamı kullansam daha iyiymiş' itirafında bulundu.