Evlilik sözleşmesi imzalar mı? Gülseren Ceylan'dan bomba açıklama: Mehmet Ali Erbil'den çocuk istiyorum

Yayın Tarihi: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 22:29:00

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 22:29:00

67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan evlilik itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Gülseren Ceylan evlilik sözleşmesini imzalar mı? Çift katıldıkları programda bomba açıklamalara imza attı. Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, yaklaşık bir yıldır devam eden ilişkilerini anlattı. Ceylan, "Hayatımda ilk defa bir erkekten çocuk hayalim oldu." açıklamalarında bulundu. İşte Mehmet Ali Erbil ile genç sevgilisi Gülseren Ceylan'ın çok konuşulacak açıklamaları…

Şovmen Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'la modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube'daki programına konuk oldu. Mehmet Ali Erbil ve genç sevgilisi Gülseren Ceylan'ın konuk olduğu programda ünlü çift bomba açıklamalar yaptı.

MEHMET ALİ ERBİL VE GÜLSEREN CEYLAN İMAM NİKAHI İLEN EVLENMİŞLER

Mehmet Ali Erbil , sevgilisi Gülseren Ceylan'ın ailesiyle aralarının bozuk olduğunu ve bu yüzden bir araya gelip tanışamadıklarını söyledi. İlk defa bir kadın ile imam nikahı ile evlendiğini söyleyen şovmen Erbil, "Zaten evli gibiyiz her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikah olmasını ben de tamam dedim nikahı yaptık. Gülseren'in ailesi ile tanışmadım. Bizim ilişkimiz başladıktan sonra onlar konuşmamaya başladılar biz evlensek bile barışmazlar" dedi.

"MALİ'DEN ÇOCUK İSTİYORUM"

Gülseren Ceylan ise çocuk sahibi olmak istediğini belirtti. Ceylan, "İleride Mehmet Ali Erbil'den kesinlikle çocuk yapmak istiyorum. Evlenmek için evlilik sözleşmesi isterse bile imzalarım kaç yaşında adam kim bilir eski ilişkilerinde neler yaşadı, düşünmeden imza atarım" ifadelerini kullandı.