Güllü gibi 46 kilo vermenin sırrı o bitki! Bağırsakları anında çalıştırıyor

Yayın Tarihi: 08 Ağustos 2024 Perşembe 12:15:00

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2024 Perşembe 12:15:00

Bir dönem 46 kilo vererek 50 kiloya kadar düşen Güllü'nün zayıflık sırrı kinoa. Bağırsakları çalıştıran bu bitki 96 kilodaki Güllü'yü eritti. İşte 46 kiloyu kinoayla eritmenin kuralları…

Güllü'nün zayıflık sırrını merak edenler için bir haber hazırladık. 96 kiloda olan Güllü kinoayla 46 kilo verdi.

GÜLLÜ NASIL ZAYIFLADI?

Kilo verme sürecinde kinoa ile tanışan şarkıcı Güllü, kinoanın kilo vermesine büyük katkı sağladığını dile getiriyor.

Hemen hemen her gün belli bir miktar kinoa tükettiğini ve kinoa sayesinde sağlıklı bir şekilde kilo verdiğini dile getiren Güllü, bu süre içerisinde herhangi bir şekilde aç kalma hissiyatının da olmadığını dile getiriyor.

İçeriğinde bulunan lifler ve vitaminler sayesinde sindirim sisteminin hızlı ve aktif çalışmasına yardımcı olan kinoa, Güllü'nün zayıflamasındaki en büyük etken.

TAM 46 KİLO VERDİ!

Güllü diyete başlamadan evvel 96 kiloyken, uyguladığı diyet sayesinde tam 46 kilo vererek 50 kiloya kadar düştüğü konuşuluyor. Tüm sürecin tamamıyla diyetisyenin kontrolünde gerçekleştiğini dile getiren şarkıcı Güllü, şu anki halinden epey mutlu olduğunu da belirtiyor.

KİNOANIN FAYDALARI

Kinoa bağırsakları çok iyi çalıştırır. Bu yüzden kilo vermeyi kolaylaştırır.

Kinoa tam bir protein kaynağıdır.

Kabızlığı önler.

Kinoanın Vitamin ve mineral içeriği yüksektir. A,B,C ve K vitaminlerini içeren kinoa bu zengin içeriğinin yanı sıra hiç kolesterol ihtiva etmez. Kalp hastalıkları için koruyucudur. Magnezyum, kalsiyum, fosfor, çinko, demir açısından da zengin olan kinoa kansızlık riskini azaltır.

Kinoa gluten içermez. Gluten hassasiyeti olanların ve çölyak hastalarının kullanabileceği zengin bir besindir. Öğün sonrası kolay sindirilir ve şişkinlik yapmaz.

Kinoa birçok antioksidan içerir ve bu sayede yaşlanmaya karşı geciktirici etkiye sahiptir. Bunun yanında kansere karşı koruyucu etkisi bulunmaktadır.

Yüksek besin içeriğine karşın çok az yağ içeren kinoa kolay sindirilen ve kalori içeriği çok yüksek olmayan bir besindir.

Kinoa glisemik indeksi düşük bir besindir. Kan şekerini yavaş yükseltip düşüren kinoa uzun süre tokluk sağlar.

İlk günden kavga başladı!