İbrahim Tatlıses çocukları arasında ayrım mı yapıyor?

Yayın Tarihi: 13 Ağustos 2024 Salı 20:55:00

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2024 Salı 20:55:00

Dilan Çıtak Tatlıses Dörter babası İbrahim Tatlıses'le yaşadıkları küslükle gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce büyük oğlu Ahmet Tatlıses'le bir küslük yaşayan İbrahim Tatlıses, şimdi de kızı Dilan Çıtak Tatlıses Dörter'le sorun yaşıyor. Bu durum da; acaba İbrahim Tatlıses, çocukları arasında ayrımda mı bulunuyor sorularını da beraberinde getiriyor.

İbrahim Tatlıses kızı Dilan Çıtak Tatlıses Dörter'le yaşadıkları problemle gündemde. Baba - kızın yaşadıkları kavga canlı yayına da taşındı ve Dilan Çıtak Tatlıses Dörter'in annesi dahi konuya müdahil oldu. İbrahim Tatlıses'se canlı yayında sinirlenip tepki gösterdi. İbrahim Tatlıses'le kızı arasında küslük var ancak bu durum Tatlıses için ilk değil. Ünlü sanatçı, büyük oğlu Ahmet Tatlıses'le de küslük yaşadı. Baba-oğulun küslüğü, sanatçının geçtiğimiz haftalarda geçirmiş olduğu kalp ameliyatı sonrasında son buldu.

İbrahim Tatlıses'in 7 çocuğu bulunuyor. Sosyal medyada sıklıkla paylaşımda bulunan sanatçı, özellikle İdo Tatlıses'le küçük kızı Elif Ada'yı çok sık paylaşıyor. Bu durum sosyal medyada dikkat çekmeye başladı.

İbrahim Tatlıses çocukları arasında ayrım mı yapıyor?

Sosyal medyada Tatlıses için, çocukları üzerinde ayrım yapıyor şeklinde yorumlar gelmeye başladı.

O yorumlarda, Ahmet Tatlıses'in kırıldığına dikkat çekildi. Bir kullanıcı, "Ahmet'in kalbinin kırılan sesi ta buraya kadar geldi be imparator" yazarken bir başka kullanıcıysa, "Keşke her evladına ayni eşitlikte olsaydın" yazdı.

Bir başka kullanıcıysa, " Önce oğlunuz Ahmet Tatlıses ile kavga ettiniz, şimdi Dilan Hanım'la kavgalısınız . Şimdi sıra kimde İbrahim Tatlıses" diye sordu.