İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak ile olan kavganın iç yüzünü anlattı! "Yaşananlar kira istediğim için oldu"

Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 12:35:00

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 12:35:00

İbrahim Tatlıses, kendisinden psikolojik şiddet ve mobbing gördüğünü iddia eden kızı Dilan Çıtak hakkında açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak ile olan kavganın iç yüzünü anlatarak "Tüm bu yaşananlar kira istediğim için oldu." dedi.

AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

İbrahim Tatlıses, bir süredir arasının bozuk olduğu kızı Dilan Çıtak ile kavganın iç yüzünü anlattı. 'Söylemezsem Olmaz' programına katılan İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak'ın ''Bir süredir psikolojik şiddet ve mobbing görüyorum' açıklaması karşısında gerçekleri konuştu.

İBRAHİM TATLISES, DİLAN ÇITAK İÇİN KONUŞTU: BENİM ÇOCUĞUM OLAMAZ

İbrahim Tatlıses, ''Bu kadar rahat ve saygısızca konuşan birini görmedim. Bu benim çocuğun olamaz. Çünkü benim hiçbir çocuğum yalan konuşmaz'' dedi.

İBRAHİM TATLISES: GELİP EVİ BASTI, KÜFÜRLER ETTİ

İbrahim Tatlıses, ardından kızı Dilan Çıtak ile aralarında yaşadıklarını şöyle anlattı:

''Maddi durumum iyi diyor. Nişantaşı ve Bodrum'daki dükkanı ve altındaki arabayı kim aldı? Bodrum'da otursun diye verdiğim evi 6 milyon liraya sattı. Sonra başka bir daireye oturdu. Annesine de ayrı daire açtı. Ve benim iznim ve haberim olmadan yaptı. Ben de o zaman iki daireye kira ödeyeceksin, o iki daireyi Urfa'daki kızlarıma verdim, onları mağdur etmeyeceksin dedim. Bunları dedikten sonra kıyamet koptu. Gelip evi bastı. Ağza alınmayacak küfürler etti. Televizyon kumandasını fırlattı. Benim eski halim olsaydı, bana bunları yapabilir miydi?''

DİLAN ÇITAK'IN EŞİ LEVENT DÖRTER, İBRAHİM TATLISES'İ YALANLADI

Tatlıses'in bu açıklamasının ardından Dilan Çıtak'ın eşi Levent Dörter, sanatçıyı yalanladı.

Dilan Çıtak'ın eşi Levent Dörter, "Dilan'a hiçbir dükkan alınmadı. Sadece Dilan dükkan açarken 4/1'i kadar yardım ettiler her çocuğuna yaptığı gibi Dilan'ın tüm dükkanları kiradır. Arabasını da Dilan kendisi almıştır'' dedi.

Baba-kız arasında sular durulmuyor!