İbrahim Tatlıses-Dilan Çıtak Tatlıses arasındaki gerilim arttı... Ünlü türkücüden kızına rest! 'Tatlıses'i kullanma

Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2024 Cuma 09:41:00

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2024 Cuma 09:41:00

İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak Tatlıses arasında sular durulmuyor. İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak Tatlıses canlı yayında birbirine girdi. İbrahim Tatlıses kızına "Soyadımı kullanmasın" restini çekerken Dilan Çıtak Tatlıses, "Mobbinge uğruyorum" dedi.

AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak Tatlıses arasında sular durulmuyor. Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programına bağlanan baba-kız canlı yayında birbirine girdi.

Geçtiğimiz günlerde Dilan Çıtak, kendisini büyüten Cem Çıtak'ın fotoğrafını paylaşarak ''Cem Çıtak diye yazılır 'adam' diye okunur'' mesajını paylaşmıştı.

İBRAHİM TATLISES'TEN DİLAN ÇITAK'A SERT ÇIKIŞ: BENİM SOYADIMI KULLANMASIN

İbrahim Tatlıses, Çıtak'ın bu sözleri üzerine programın sunucusuna "Madem Cem Çıtak diye yazılır adam diye okunuyor. Benim soyadımı kullanmasın" mesajını attı.

DİLAN ÇITAK: MOBBİNGE UĞRUYORUM

Bunun üzerine Dilan Çıtak "Ben soyadını almadım bana aldırdılar. Bu yapılan çok adaletiz ve ayıp bir şey. Ben büyük bir mobbinge uğruyorum. Ben kimseye 'Tatlıses' olarak gitmedim. Kendisi bana iyi gelmiyor'' dedi.

İBRAHİM TATLISES: DİLAN ÇITAK'IN TEK DERDİ İDO BEY

İbrahim Tatlıses "Dilan Çıtak'ın tek derdi İdo Bey" dedi.

Dilan Çıtak ise, "Tabii İdo Bey. Annesi (Derya Tuna) peşimi bırakmıyor ve yapımcımı tehdit ediyor. Kalp ameliyatına girmeden önce 6,5 milyon TL'lik arazinin imzasını Derya Tuna attırmak istedi, Tatlıses 'Ben daha ölmedim' dedi." ifadelerini kullandı.

DİLAN ÇITAK: DERYA TUNA YÜZÜNDEN KOVDU

Dilan Çıtak sözlerine şöyle devam etti: "Benim İdo'yla problemim yok. Tatlıses, çocukları arasında adaleti sağlayamıyor. Beni Derya Tuna yüzünden evinden bile kovmuştur. Tüm yasal haklarımın arkasındayım. Ben bir bedel ödediysem herkes de bedel ödeyecek" dedi.