İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki yine ayrıldı! Kumarki'nin Umut Akyürek benzerliği yine gündem oldu

Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 18:46:00

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 18:46:00

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, 2015 yılında anlaşmalı boşandığı eşi Duygu Kumarki ile ocak ayında barıştı. İkili, 2024 yılını birlikte karşılamıştı. Estetik operasyonlar sonucu Umut Akyürek'in ikiz kardeşi haline gelmekle eleştirilen Duygu Kumarki İsmail Hacıoğlu'ndan yine ayrıldı. Ayrılık haberi sonrası Duygu Kumarki'nin eleştirilere konu olan fotoğrafları yeniden gündeme geldi. Eski eş Duygu Kumarki ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu.

Son olarak "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminde başrolü üstlenen İsmail Hacıoğlu, 2016 yılında Duygu Kumarki ile nikah masasına oturmuş ve çiftin Yemin adını verdikleri bir kızları olmuştu. İkili, 2020 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı. Oyunculuğuyla adından söz ettiren İsmail Hacıoğlu, canlandırdığı karakterlerin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Karıncadan kurtaran bomba gibi baharat! Kokusundan kaçıyorlar

Ve yüzyılın transfer çalımı: Anderson Talisca imzayı atıyor!

AYRILIĞI AÇIKLADI

Ayrılığın ardından İsmail Hacıoğlu, aradığı mutluluğu eski eşinde bulmuştu. Ocak ayında başlayan bu ilişki yine bitti. Ayrılık kararı alan Duygu Kumarki "Eski eşim ile yeniden ortak bir yaşam sürmeye başlamıştık. Bir süre önce konuşarak ortak hayatımıza son vermiş bulunmaktayız" dedi.

Hemen aşık olan 3 burç! Onlar ayran gönüllü

UMUT AKYÜREK'E BENZELİĞİ YİNE GÜNDEME GELDİ

Estetik operasyonlar sonucu Umut Akyürek'in ikiz kardeşi haline gelmekle eleştirilen Duygu Kumarki İsmail Hacıoğlu'ndan yine ayrıldı. Ayrılık haberi sonrası Duygu Kumarki'nin eleştirilere konu olan fotoğrafları yeniden gündeme geldi.

MasterChef Serhat niye elendi?

Hande Soral estetik sorularından bıktı ve açıkladı