Kadir Ezildi'ye nişandan sonra nazar değdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı, ameliyat oldu… İşte ilk görüntüleri

Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 20:00:00

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 20:00:00

Ünlü sunucu Kadir Ezildi, geçtiğimiz haftalarda sır gibi sakladığı sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı atmıştı. Evlilik teklifi başta olmak üzere isteme ve nişan görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle paylaşan Kadir Ezildi gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak bu görüntülerden sonra fenomen sunucu Kadir Ezildi'ye nazar değdi. Kadir Ezildi geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla apar topar hastaneye kaldırıldı. İşte ünlü sunucu Kadir Ezildi'nin ameliyat sonrası ilk görüntüleri…

En Hamarat Benim yarışmasının fenomen sunucusu Kadir Ezildi, geçtiğimiz günlerde sır gibi sakladığı sevgilisi Gamze Türkmen'e rüya gibi bir evlilik teklifinde bulunmuştu. Daha sonra ünlü sunucu Kadir Ezildi ve sevgilisi Gamze Türkmen görkemli bir tören ile sözlenmişlerdi.

KADİR EZİLDİ'YE NAZAR DEĞDİ

Evlilik teklifi, söz, nişan bohçası derken Kadir Ezildi'ye nazar değdi. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden biri olan Kadir Ezildi, tüm anlarını sosyal medya aracılığıyla takipçileriyle paylaştı. Nişandan sonra sık sık gündemde tazeliğini koruyan ünlü sunucu Kadir Ezildi, apar topar hastaneye kaldırıldı.

SOSYAL MEDYAYA BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Fenomen sunucu Kadir Ezildi'ye yapılan kontroller sonucunda bel fıtığı teşhisi konuldu. Kadir Ezildi, teşhisten sonra acil bir operasyon geçirerek ameliyat oldu. Ameliyat sonrası hastane odasında narkozun etkisi altındayken çekilen görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü.

NARKOZLU ÖZLEM

Hastane odasında narkozun etkisinde çekilen görüntülerde, Kadir Ezildi'ye nişanlısı Gamze Türkmen sorulduğunda 'özledim' diye sayıkladığı görüldü. Bu anlara sosyal medya üzerinden yorumlar yağdı. Kadir Ezildi'nin sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmezken, ünlü sunucunun kısa süre içinde sağlığına kavuşması bekleniyor.