Kemal Sunal'a benzetilmişti! İşte Mehmet Kurt'un son hali

Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 14:10:00

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 14:10:00

Kemal Sunal'a benzerliği ile bir dönem gündeme gelen Mehmet Kurt, Emret Komutanım dizisinde Naci karakterini canlandırıyordu. Sempatik tavırları ve Kemal Sunal'a benzemesi nedeniyle, Sunal'ın adeta veliahtı gibi görülebiliyordu. Bu nedenle Emret Komutanım dizisinin Naci'si Mehmet Kurt'un seneler sonraki hali birçok dizisever tarafından merak ediliyor. İşte detaylar…

Emret Komutanım dizisi, 2000'li yıllarda birçok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda; Arda Kural, Ufuk Özkan, Sarp Levendoğlu ve Mehmet Kurt dahil olmak üzere birçok farklı isim rol alıyordu.

Instagram açıldı! Hande Erçel yine para basacak

KEMAL SUNAL'A BENZETİLMİŞTİ

Emret Komutanım dizisinin sevilen karakterlerden biri, Mehmet Kurt'un canlandırdığı Naci olarak gündeme geliyordu. Zira sempatik tavırları ve Kemal Sunal'a benzerliği sebebi ile Emret Komutanım'ın Naci'si Mehmet Kurt, pek çok diziseverin gönlünde adeta taht kurmuştu.

EMRET KOMUTANIM DİZİSİNİN NACİ'Sİ ŞAŞIRTTI

Kemal Sunal'a benzerliği ile bir dönem sosyal medyada sıkça konuşulan Mehmet Kurt, pek çok insanın hafızasında Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Naci karakteri ile hatırlanıyor. Çünkü Kurt, uzun yıllar ekranlardan uzaktaydı. Bunun sonucunda ise Kurt'un seneler sonraki hali birçok dizisever tarafından merak ediliyor.

Emret Komutanım dizisinin Naci'si şimdilerde 41 yaşında. Bunun sonucunda ise Mehmet Kurt'un dizideki haline göre görünümünde farklılıklar olduğu gözlemlenebiliyor. Bu sebeple Kemal Sunal'ın adeta veliahtı gibi görülebilen Mehmet Kurt'un son halini yıllar sonra ilk kez gören pek çok insan şaşırabiliyor.

MEHMET KURT'UN YILLAR SONRAKİ HALİ

Emret Komutanım dizisinde Naci karakteri ile birçok insanın hafızasında yer edinen Mehmet Kurt, özellikle Kemal Sunal'a benzemesi sebebiyle pek çok insanın dikkatini çekiyordu. Bunun sonucunda ise, son hali de merak ediliyor. İşte Emret Komutanım dizisinde Naci karakterini canlandıran Kurt'un yıllar sonraki hali;