Kendini yine tutamadı... Dilan Polat Engin Polat ile paylaşım yaptı

Yayın Tarihi: 17 Eylül 2024 Salı 10:02:00

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2024 Salı 10:02:00

Cezaevinden yeni tahliye olan Dilan Polat, "paylaşım yapmayacağım" dediği sosyal medya hesabından eşi Engin Polat ile birlikte bir paylaşımda bulundu. Eşi Engin Polat ile kalp işareti yapan Dilan Polat fotoğrafını 'Göğe Bak Benimle' şarkısıyla paylaştı.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, 10 ay süren tutukluluklarının ardından kısa süre önce serbest bırakıldılar. Dilan Polat, "Sosyal medyayı eskisi gibi kullanmayacağım" demişti, ancak bugün Engin Polat ile birlikte bir fotoğrafını paylaştı.

Kavak Yelleri'nin Deniz'i ve Efe'si buluştu! Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci gündem oldu

EŞİYLE KALP İŞARETİ YAPTIĞI FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

Dilan Polat, bugün eşiyle birlikte kalp işareti yaptığı bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafa, 'Göğe Bak Benimle' şarkısını ekledi.

"SOSYAL MEDYAYI KULLANIRKEN ÇOK DİKKATLİ OLACAĞIM" DEMİŞTİ

Dilan Polat, eşini cezaevinde karşılamaya giderken kendi şarkısı Enercii ile arabada oynarken videolar çekmiş ve eleştirilerin hedefi olmuştu. Eşini beklerken açıklama yapan Polat "Görgüsüz paylaşımlar yapmaya devam edecek misiniz?" sorusuna "Karardan sonra çok mutlu oldum ve o kendimi tutamadım. Kendime hakim olamadığım için de paylaşmak istedim. Aslında uzun süre paylaşım yapmayacaktım ama eşimin tahliye haberinden sonra paylaşmak istedim. Sevenlerimize çok teşekkür ederim. Öyle bir şey asla olmayacak. Sosyal medyayı kullanırken çok dikkatli olacağım. Çok şubem var, hepsi ayakta durdu ama sosyal medyayı asla eskisi gibi kullanmayacağım" cevabını vermişti.

İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti

Arto Dalga babasının hayatını kaybettiğini duyurdu