Kuruluş Osman 6. sezon fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?

Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 10:37:00

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 10:37:00

Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman'ın 6. sezon tarihi, tanıtımın yayınlanmasıyla birlikte merak edilen konular arasında yer aldı. Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği Kuruluş Osman'ın yeni sezonunda fetih coşkusu izleyicilere aktarılacak. Peki Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? İşte Kuruluş Osman 6. sezon fragmanı

Kuruluş Osman 6. sezon fragmanı yayınlandı. Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın yeni sezonundan ilk tanıtımı, izleyicisiyle buluştu. Yayınlanan fragman, yeni sezona dair heyecanı arttırdı. Senaryosunu Zülküf Yücel ve Zehra Yücel'in kaleme aldığı dizi, yeni sezonda da Atv'de ekrana gelecek. Peki Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? İşte Kuruluş Osman yeni sezondan ilk tanıtım

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON FRAGMANI

KURULUŞ OSMAN 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği Kuruluş Osman, yeni sezonda da Atv'de ekrana gelecek.

Dizi, geçtiğimiz yıl (5. sezon) ilk bölümüyle 4 Ekim Çarşamba günü ekrana gelmişti.

Kuruluş Osman 6. sezonun da yine Ekim ayının ilk haftası başlaması bekleniyor.

SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Osman Bey, Konstantin'i gafil avlamak için harekete geçmiştir. Konstantin oynadığı oyuna rağmen Osman Bey'le karşı karşıya gelmiştir.

Elçim Hatun'a oynanan oyunda Mehmet Bey'in parmağı olduğu açığa çıkar. Alaeddin için bu bardağı taşıran son damladır. Alaeddin ve Mehmet için hesaplaşma vaktidir.

Öte tarafta Orhan Bey, Holofira'nın Bursa'da güvende olmadığını düşünür. Onu götürmek için izin ister.

Osman Bey'in Konstantin'i alt edip obaya dönüşünün ardından Alaeddin ve Gonca'nın toyu kurulur. Her yanda şenlik hakimken Osman Bey cümle beyliklere mektuplar gönderir.

Artık devleti kurma vaktidir. Osman Bey herkesi Türk'ün devleti için sıkılı bir yumruk gibi olmaya davet eder.