La Casa de Papel'in Marsilya'sı Luka Peros 'Mehmed Fetihler Sultanı' dizisine dahil oldu

Yayın Tarihi: 03 Temmuz 2024 Çarşamba 09:03:00

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024 Çarşamba 09:03:00

‘La Casa de Papel'in Marsilya'sı olarak tanınan Luka Peros, Türkiye'de. ‘Mehmed Fetihler Sultanı' dizisine ‘La Casa de Papel'in yıldızı Luka Peros dahil oldu. Dünyaca ünlü isim, ‘Mehmed Fetihler Sultanı' dizisinde kuşatma ustası Giovanni Giustiniani'yi canlandıracak.

AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

La Casa de Papel dizisinde Marsilya rolüne hayat veren Hırvat oyuncu Luka Peros, TRT'nin 'Mehmed Fetihler Sultanı'yla el sıkıştı.

Geçen yıllarda da ülkemize tatil için gelen ve turistik yerlerden paylaşım yapan Luka Peros, yapımda kuşatma ustası Giovanni Giustiniani'yi canlandıracak.

SERKAN ÇAYOĞLU: DÜNYA STANDARTLARINDA OYUNCULARLA ÇALIŞMAK ÇOK GÜZEL

İstanbul'a gelen oyuncu Luka Peros, önceki akşam yapımın başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu ile Üsküdar'da bir mekanda bir araya geldi.

Keyifli geçen yemek sonrası görüntülenen Luka Peros, Türk bir yapımda yer aldığı için heyecanlı olduğunu ifade etti.

Serkan Çayoğlu, ''Heyecanlıyız, çok fazla sahne paylaşamayabiliriz sette ama sürekli beraber olacağız. Birlikte bir yemek yedik ve tanışma fırsatı elde ettik. Dünya standartlarında oyuncularla çalışmak bizim için de çok güzel" dedi.

LUKA PEROS: TÜRK TATLILARINI VE YEMEKLERİNİ ÇOK BEĞENDİM

Türk yemekleri sorulan Hırvat oyuncu Luka Peros, "Türk tatlılarını ve yemeklerini çok beğendim. Sanıyorum burada göbek yapacağım" sözleriyle esprili bir açıklamaya yaptı.