MasterChef Serhat niye elendi?

Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 18:07:00

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 18:07:00

MasterChef'te dün akşam kim veda etti? Popüler yemek yarışması olan MasterChef'te dün akşam elenen yarışmacı merak konusu oldu. Peki Masterchef Serhat neden yok, Serhat elendi mi? İşte detaylar...

MasterChef'te dün akşam elenen yarışmacı belli oldu. MasterChef'te bu hafta eleme adaylarının kimler olduğu ve dün akşam hangi yarışmacının veda ettiği merak konusu oldu. Peki Masterchef Serhat neden yok, Serhat elendi mi?

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki yine ayrılmış...

MASTERCHEF SERHAT ELENDİ Mİ?

MasterChef'te son yapılan yarışmaların ardından eleme potasına giren isimler Beyza, Serhat, Deniz, Muratcan, Çağlar, Ayşe ve Nigar oldu.

Harris Bitcoin'i üzdü! "Kripto alemi" ABD seçimine kilitlendi

Kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan MasterChef programına veda eden isim Serhat oldu. Çünkü siyez unundan yaptığı makarna çiğ kaldı. Ayrıca balık dolgulu içli köftenin dış harcını tutturamadı. Bu iki kritik hata yüzünden şampiyon adayı olduğu yarışmadan elendi.

Ve yüzyılın transfer çalımı: Anderson Talisca imzayı atıyor!

ELENMESİNE SEBEP OLDU

Serhat Gül'ün elenmesine sebep olan bu hatalar seyirciler için merak konusu oldu. Masterchef tutkunları internette en güzel makarna nasıl yapılır ve içli köftenin dış harcı nasıl hazırlanır korularına yanıtlar aradı.

Uzaktan izliyor... Mahmud Abbas kıpırda biraz!