MasterChef yedek yarışmacılar kimler oldu? 23 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?

Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 17:25:00

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 17:25:00

MasterChef'te ilk 10 yarışmacı belli oldu. Bu hafta boyunca yarışan 2. gruptan önlüğü alarak kadroya giren son yarışmacı da dün akşam belli oldu. Programda bu akşam bu gruptan ismini yedek kadroya yazdıracak isimler belli olacak. İzleyiciler şimdiden "MasterChef yedek yarışmacılar kimler oldu? 23 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?" sorularının yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

MasterChef ana kadrosu şekillenmeye başlarken yedek yarışmacılar de belirleniyor. Bu akşam 2. gruptan yedek kadroya ismini yazdıracak isimler belli olacak. Yarışmacılar şeflerin verdiği "Patlıcan"dan yaratıcı bir tabak çıkarmak için ter dökecek. İkinci aşamada da en iyi tabağı çıkaran yarışmacılar MasterChef'te bir şans daha elde etmiş olacak. Peki, MasterChef yedek yarışmacılar kimler oldu? 23 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?

MASTERCHEF 10. YARIŞMACI KİM OLDU?

İkinci etapta en iyi tabağı çıakrarak MasterChef'in 10. yarışmacısı olmaya hak kazanan yarışmacı Beril oldu. Şirin ise en iyi ikinci tabağı çıkaran 2. yarışmacı olarak ana kadroya katılamadı.

MASTERCHEF YEDEK YARIŞMACILAR KİMLER OLDU?

MasterChef'te yedekler kadrosuna girmek için yapılan iki etabı da en iyi şekilde geçen yarışmacılar Enes ve Akın yedeklere katıldı.

MASTERCHEF'TE YEDEK KADRO İÇİN KİMLER YARIŞACAK?

Umut

Neşe

Akın

Şirin

Alina

Enes

Yudum

MASTERCHEF'İN İLK 10 YARIŞMACISI

Zeynep

Hakan

Onur

Ümmühan

Deniz

Çağlar

Serhat

Alper

Ayşe

Beril