Mauro Icardi ile yollarını ayıran Wanda Nara şoke etti! Tutuklanabilir

Yayın Tarihi: 21 Temmuz 2024 Pazar 20:03:00

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2024 Pazar 20:03:00

Özel hayatıyla gündeme bomba gibi düşen Wanda Nara'dan bir şoke eden haber daha geldi. Geçtiğimiz haftalarda ünlü futbolcu Icardi ile ilişkilerini sonlandıran Wanda Nara, gözaltı haberi aldı. Arjantinli güzelin babasının, ağır yaralama ve şiddet suçlarından dolayı tutuklanacağı iddia ediyor.

Galatasaray'ın gözde futbolcularından biri olan Mauro Icardi ile aşkları kadar ayrılıkları da gündem olan Wanda Nara gündeme yine bomba gibi düştü. Icardi ile ayrılan güzel Nara, hayatının şokunu yaşadı. Wanda Nara'nın babası Andres Nara, gözaltına alındı.

BABASINDAN EŞİNE ŞİDDET

Arjantin medyasında yer alan habere göre; Wanda Nara'nın babası Andres Nara, eşi Alicia Barbasola'ya şiddet uyguladığı ve birkaç komşunun evden gelen çığlıkların ardından polisi aradığı belirtildi.

ŞİDDET SUÇUNDAN GÖZALTI

Barbasola'nın eve gelen polislere, Nara'nın kendisine vurduğunu söylediği ve polislerin Andres Nara'yı gözaltına aldığı bilgisi de yer aldı. Gözaltına alınan baba Nara'nın, Tigre'de polis karakolunda tutulduğu ifade edildi.

WANDA NARA'NIN BABASI TUTUKLANABİLİR

Polis raporunda yer alan bilgilerdeyse; Andres Nara'nın ağır yaralama ve şiddet suçlarından dolayı tutuklanacağı bilgisinin yer aldığı iddia edildi.