Ortadan kaybolmuştu! Filozof Atakan'ın son halini görenler tanıyamadı

Yayın Tarihi: 04 Eylül 2024 Çarşamba 07:54:00

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2024 Çarşamba 07:54:00

Felsefeye olan ilgisi ve tavırları ile bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Filozof Atakan, sonrasında sessizliğe büründü. Filozof Atakan olarak adını duyuran ve şimdilerde 15 yaşında olan Atakan Kayalar'ın son hali gündem oldu.

5 ayda 250 felsefe kitabı okuması ile dikkat çeken Filozof Atakan bir döneme damgasını vuran isim oldu. 10 yaşında tanınan ve şimdilerde 15 yaşında olan Filozof Atakan bir süredir ortalarda görünmüyordu.

FİLOZOF ATAKAN KAYALAR'IN SON HALİ ORTAYA ÇIKTI

Atakan Kayalar'ın son görüntüsü ortaya çıktı. Atakan Kayalar, bir televizyon yayınına bağlanarak dikkatleri üzerine çekti. Şöhretin hayatını fazla etkilemediğini belirten Kayalar, "Şöhret, hayatımı pek etkilemedi ama etkilediyse de bu etki olumlu yönde olmuştur. Daha uzaktan bakıldığında farklı bir his oluştu diyebilirim" şeklinde konuştu.

Ferda Anıl Yarkın babası Kamuran Yarkın'ı son yolculuğuna uğurladı

En büyük hedefini de açıklayan Filozof Atakan, "Tescilli bir üniversitede akademisyen olmak. Fizik gibi sayısal bir alanda ilerlemek istiyorum. Derslerim şu an başarılı. Şu an haftada birkaç kitap okuyorum. Kitaplarımın sayısını derslere ağırlık vermek için azalttım" dedi.

İşte Atakan Kayalar'ın son hali;

Ece Erken o yoruma sinirlendi: Acımı yaşadım