Özkan Uğur'u kaybeden Mazhar Alanson'dan acı haber! Bu kez evlat acısıyla sarsıldı... Kızı Eda Alanson vefat etti

Yayın Tarihi: 05 Ekim 2024 Cumartesi 09:09:00

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2024 Cumartesi 09:09:00

Geçtiğimiz yıl MFÖ grubu üyesi ve 52 yıllık dostu Özkan Uğur'u kaybeden sanatçı Mazhar Alanson şimdi de evlat acısıyla sarsıldı. Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson hayatını kaybetti. Mazhar Alanson, bugün Ankara'ya giderek kızının cenazesini teslim alacak. Eda Alanson'un cenazesi yarın İstanbul'da Fatih Camii'nde defnedilecek.

Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM), sanatçı Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson'un hayatını kaybettiğini duyurdu.

Sanatçının, bir süredir Ankara'da Güven Hastanesi'nde kanser tedavisi gören 50 yaşındaki kızı Eda Alanson hayatını kaybetti. Kızının ani ölümü sonrası 74 yaşındaki Mazhar Alanson büyük üzüntü yaşadı.

Geçtiğimiz yıl MFÖ grubu üyesi ve 52 yıllık dostu Özkan Uğur'u da kaybeden Mazhar Alanson, iki kaybın ardından adeta yasa boğuldu.

MESAM'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "MFÖ grubunun başarılı solisti Mazhar Alanson'un kızı, değerli üyemiz Eda Alanson'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz." ifadesine yer verildi.

Şarkıcı Mazhar Alanson, bugün Ankara'ya giderek kızı Eda Alanson'un cenazesini teslim alacak.

Eda Alanson'un cenazesi yarın İstanbul'da Fatih Camii'nde defnedilecek.

Eda Alanson, MFÖ'nün 10 yıl aradan sonra çıkardığı albümleri 'AGU'nun ilk şarkısı 'Muaf'ın sözlerini yazmış, babası da bestelemişti.

Eda Alanson, Mazhar Alanson'un 'Kirpi' filminde babasıyla kamera karşısına geçmişti.

Eda Alanson, şarkıcının 2021'de vefat eden Hale Alanson ile evliliğinden dünyaya gelmişti.