Perihan Savaş, eski eşi İbrahim Tatlıses hakkında bakın neler dedi!

Yayın Tarihi: 03 Ağustos 2024 Cumartesi 16:58:00

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2024 Cumartesi 16:58:00

Perihan Savaş, İbrahim Tatlıses hakkında ilk kez konuştu. Aralarında küslük olmadığını söyleyen Savaş, üç yıl evli kaldığı Tatlıses hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

GUNES.COM

ABONE OL

Perihan Savaş, İbrahim Tatlıses ile aralarında küslük olmadığını söyledi. Üç yıl süren evlilik hakkında ilk kez konuşan Savaş, Tatlıses ile süren evliliği hakkında konuştu. AVM'de görüntülenen Savaş'ın Tatlıses hakkında söyledikleri dikkat çekti.

Son olarak Dilek Taşı dizisinde Macide karakterine hayat veren Perihan Savaş, Nişantaşı'nda alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

1979 yılında İbrahim Tatlıses ile evlenen ancak şiddet gördüğü ve aldatıldığını iddia eden Perihan Savaş 3 yıl sonra boşanmıştı. AVM'de gazeteciler ile sohbet eden Savaş, İbrahim Tatlıses'in çocuklarıyla yaşadığı problemlerin sorulması üzerine, "Allah ona sağlık versin. Beni hiç ilgilendirmiyor" dedi.

"İbrahim Tatlıses ile aranızda bir kırgınlık var mı?" sorusuna da cevap veren ünlü oyuncu, "Aramızda bir küskünlük, dargınlık yok zaten. Ara sıra konuşabiliyoruz zaten. Bazen torunları görmeye geldiği zaman bir araya geliyoruz. Aramızda kızgınlık küskünlük diye bir şey söz konusu değil." şeklinde konuştu.