'Peş parasız kaldım' diyen Turabi'den yeni anlaşma! Amerika'dan sonra o ülkeye gidiyor

Yayın Tarihi: 04 Eylül 2024 Çarşamba 11:56:00

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2024 Çarşamba 11:56:00

Survivor yarışmasına katılmasının ardından adını duyuran Turabi Çamkıran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Yeni bir yarışma ile ekranlarda yer alacağını duyuran Turabi Çamkıran Almanya'ya gidiyor.

Survivor'da üst üste şampiyon olması ile yarışma tarihine adını yazdıran Turabi Çamkıran, "All Star" formatına sakatlığı nedeniyle veda etmişti.

Yalı Çapkını'na yeni soluk! Mert Ramazan Demir ile Pelin Akil partner oldu

"PEŞ PARASIZ HALİME GERİ DÖNDÜM"

Ciddi sağlık sorunları yaşayan Turabi Çamkıran, "peş parasız halime geri döndüm" diyerek sözlerini şu şekilde sürdürmüştü:

"Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum ve emekli oluyorum. Geride hatırladıkça gurur duyacağım şampiyonluklar kazandım. Kazandırdığı paralar yüzünden de çok insan kaybettim. Paraların bir kısmı ailenin borçlarına, bir kısmı dostların derdine, bir kısmı da ihtiyacı olan kardeşlerime gitti. (Helal hoş olsun) Bir kısmını yedim, kalanını ticarette batırdım. Kötü gün parasını da şimdi sağlığımı düzeltmek için kullanıyorum. Çok şükür yarışmalardan önceki beş parasız halime geri döndüm"

Perihan Savaş'ın eski partnerinden olay Derya Tuna yorumu: İbrahim Tatlıses ölürse...

TURABİ ALMANYA YOLCUSU

Yeniden karar değiştiren Tubo Turabi sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Turabi, sosyal medyadan yayınladığı videoya "Tam emekli olmaya karar vermiştim, yine efsane ve de yepyeni bir yarışmadan teklif geldi" yazdı. Tubo Turabi, Almanya yolcusu olduğunu açıkladı.

Yeni bir yarışmada mücadele edecek ola Turabi'ye sevenlerinden destek mesajları yağdı.

Ortadan kaybolmuştu! Filozof Atakan'ın son halini görenler tanıyamadı

MasterChef'te Beril potaya gitmeyi kaldıramadı! Ağlayınca sosyal medyada yerden yere vuruldu