Samar Dadgar görümcesini bombaladı! Özcan Deniz'in ailesinde sular durulmuyor

Yayın Tarihi: 27 Ağustos 2024 Salı 10:03:00

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2024 Salı 10:03:00

Özcan Deniz'in ailesini hayatından çıkarma kararını aldığını açıklamasının ardından sular durulmuyor. Samar Dadgar, kendisine "Türlü oyunlarıyla ağabeyimi bizden uzaklaştırdı" diyen görümcesi Yurda Güler'i hedef aldı. Özcan Deniz'in kardeşine tepki gösteren Samar Dadgar, "O seviyeye düşmeyeceğim. Sizle sizin gibiler uğraşsın. Benim gücüm sizin karanlık yanınıza yetmez, ben mutluluğumla meşgulüm" dedi.

Özcan Deniz'in kendisine zarar verdiği gerekçesiyle ailesine rest çekmesinin ardından, kız kardeşi Yurda Güler, genç gelin Samar Dadgar'ı hedef alarak sert eleştirilerde bulundu. Kardeşinin eşiyle ilgili bu sözleri duyan Özcan Deniz, karşılık olarak gözdağı verirken, Samar Dadgar da cevap vermekte gecikmedi.

Özcan Deniz'den kız kardeşine gözdağı! Samar Dadgar'ı hedef aldığı için pişman edecek

"BİZİ KOVDURAN KIZ ŞİMDİ DE, AİLESİNİ TAMAMEN UZAKLAŞTIRDI"

Yurda Güler, Dadgar'ı hedef alarak "Birinci evliliği bitmeden İran'dan buraya meşhur olmak ve ona ulaşmak için gelen bu kızı, biz hiç tasvip etmedik. Bu kız türlü şekilde oyunlarla, çok zekice hamlelerini, bize ağabeyimin düşman olmasını sağladı ve kışın ortasında annesini ve kız kardeşini evden kovdurttu. Bizi kovduran kız şimdi de, ailesini tamamen uzaklaştırdı" dedi. Kardeşinin paylaşımını gören Özcan Deniz, "Evet Yurda Hanım. Akşamı bekle bir tanem" diyerek gözdağı verdi.

Cihat Tamer'in acı günü! Oğlu hayatını kaybetti

SAMAR DADGAR'DAN GÖRÜMCESİNE CEVAP

Dadgar hakkında açıklamalarda bulunan görümcesine cevap verdi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Dadgar, şu ifadeleri kullandı:

"O seviyeye düşmeyeceğim. Sizle sizin gibiler uğraşsın. Benim gücüm sizin karanlık yanınıza yetmez. Başta sona iftira ve yalan dahasını kuracak kadar vakit ayıramam mutluluğumla meşgulüm. İsteyen istediğini desin, konuşsun. Benim tek bir bildiğim var beni bilen, seven ailem. (Özcan ve Kuzey) Gerisi sizin olsun."

'Yabancı Damat' yerli damat oluyor! Özgür Çevik son hali gündem oldu

Kızıl Goncalar hayranları çıldıracak! Çekimler başlıyor

Burak Deniz'li Bir Gece Masalı dizisinden yeni afiş