Serdar Ortaç'ın hastalığına yakalanmış! Nükhet Duru'dan yıllar sonra gelen itiraf: MS hastalığını yendim

Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2024 Cuma 07:53:00

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2024 Cuma 07:53:00

Sanatçı Nükhet Duru, yıllar sonra hakkında bilinmeyen bir gerçeği açıklayarak herkesi şaşırttı. Nükhet Duru, bir dönem MS hastalığıyla mücadele ettiğini itiraf ederek hastalığı yendiğini açıkladı. Ünlü sanatçı, aynı durumda olan Serdar Ortaç'a da nasihatlerde bulunduğunu ekledi ve "Kortizon yüzünden birazcık şişiyorum, görenler dolguyu fazla kaçırmış diyordu." dedi.

AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

Sanatçı Nükhet Duru, YouTube'da yayınlanan 'Ne Olursan Ol Rahat Ol' programına katıldı. Sanatçı yayında hakkında bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.

Nükhet Duru, bir dönem MS hastalığıyla mücadele ettiğini itiraf etti.

Beyin gücüyle hastalığı yendiğini açıklayan Duru, aynı durumda olan Serdar Ortaç'a da nasihatlerde bulunduğunu söyledi.

NÜKHET DURU: YEŞİLÇAM FİLMİ GİBİYDİ

Nükhet Duru, "MS'e erken yaşta yakalandım ve erken yaşta kurtardım. O zamanlar hastalığın adı bile doğru dürüst bilinmiyordu. Bir şeyleri beyin gücüyle aşmak, bugünün popüler konularından biri biliyorsunuz. Beynine emir veriyorsun, konuştuğunu bedenin duyuyor. Ben bilmeden içgüdüsel olarak bunu yapmışım. 'Hayır ben pes etmeyeceğim' dedim. Her gün üç adımla başladım ve sonra atıverdim sopayı... Yeşilçam filmi gibiydi'' dedi.

Hastalığı atlatmasına rağmen hâlâ çok dikkatli olduğunu ifade eden Nükhet Duru, "Her zaman uyandığımda eklem yerlerimi kontrol ediyorum. Tek tek hareket ediyor mu diye bakıyorum'' dedi.

DOLGU DEĞİL KORTİZON

Hastalığın tedavisi için kortizon tedavisi gördüğünü söyleyen Nükhet Duru, "Kortizon yüzünden birazcık şişiyorum, görenler dolguyu fazla kaçırmış diyordu" açıklamasını yaptı.