Son hali şaşırttı… Bez Bebek dizisinin Emre'si büyümüş!

Yayın Tarihi: 25 Temmuz 2024 Perşembe 11:18:00

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2024 Perşembe 11:18:00

2007 yılında izleyiciyle buluşan Bez Bebek dizisinin sevilen oyuncusu Ege Tanman, Emre isimli küçük bir çocuğu canlandırmıştı. Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Emre karakteriyle bilinen Ege Tanman, son haliyle görenleri şaşırttı. İşte Bez Bebek dizisindeki Emre karakteriyle bilinen Ege Tanman'ın son hali…

2007-2010 yılları arasında izleyiciyle buluşan Bez Bebek dizisi, yayınlandığı tarihten itibaren birçok dizisever tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyordu.

Emre karakterine can veren Ege Tanman'ın yanı sıra Bez Bebek dizisinin Asena Keskinci, Mehmet Usta, Evrim Akın, Oya Aydoğan ve Fatoş Kabasakal gibi isimler de bulunuyordu.

Fakat dizinin en merak edilen isimi Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Emre karakteriyle Ege Tanman oldu.

Öte yandan izleyeceklerin büyük bir ilgi ile takip ettiği Bez Bebek dizisi 2010 yılında final yaptı. Dizinin sevilen karakteri olan Emre yani Ege Tanman ise son hali ile herkesi şaşırttı.

BEZ BEBEK DİZİSİNİN EMRE'Sİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ!

Her ne kadar sevilen dizi Bez Bebek seneler önce ekranlara veda etmiş olsa da Emre karakterini canlandırdığı başarılı oyunculuğuyla gündeme gelen Ege Tanman'ın son hali merak konusu.

İşte Bez Bebek dizisinde hayat verdiği Emre karakteri ile gündeme gelen Ege Tanman'ın son hali...