Türk gangster geliyor! Türkiye'nin ilk banka soyguncusu Necdet Elmas'ı Kıvanç Tatlıtuğ oynayacak

Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 09:17:00

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 09:17:00

Türkiye'nin ilk banka soyguncusu olarak adlandırılan, üç kez evlenen ve 2017'de vefat eden Necdet Elmas'ın hayatı dizi oluyor. Sadece işlediği suçlarla değil renkli ve çalkantılı yaşamıyla da halkın büyük ilgisini kazanan Necdet Elmas'ı Kıvanç Tatlıtuğ canlandıracak.

AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ birçok meslektaşı gibi yapımcılığa transfer oldu. Kampeon adında şirket kuran Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye'nin suç tarihine ilk banka soyguncusu olarak damga vuran, sadece işlediği suçlarla değil renkli ve çalkantılı yaşamıyla da halkın büyük ilgisini kazanan Necdet Elmas'ın hayatını dizi projesi olarak Ay Yapım'la ortaklaşa ekrana taşımaya hazırlanıyor.

BAŞROL KIVANÇ'IN

Necdet Elmas'ın oğlu Yıldırım Elmas'ın "Babam ganster'di Ama Ben Çocuktum" isimli biyografisinden yola çıkılarak tasarlanan projenin senaryosunu Levent Cantek yazacak. Proje, izleyicilere 1960'lı yılların Türkiye'sinde başlayan sürükleyici ve renkli bir suç dramasını sunacak. Necdet Elmas'ın suç dolu dünyasını anlatacak dizide, Elmas'ın İstanbul'un sokaklarında banka soyan bir gangstere dönüşmesinden hapishane yıllarına, dönemin önde gelen figürleriyle kurduğu ilgi çekici bağlarına ve ailesiyle olan dramatik ilişkilerine uzanan çalkantılı yaşamını gözler önüne serecek. Cast çalışmalarının devam ettiği projede Necdet Elmas'ı Kıvanç Tatlıtuğ'un oynayacağı söyleniyor.

1960'lı yıllarda banka soygunlarıyla gündeme gelen Necdet Elmas üç kez evlendi ve 2017'de vefat etti