Ufuk Bayraktar başrolde... Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi filminin basın toplantısı gerçekleşti!
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2025 Perşembe 13:07:00
Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2025 Perşembe 13:07:00
İlk filmiyle gişede 500 bin izlenmeyi geçen ve son dönemlerde hakkında dizi olacağı yönünde söylentiler çıkan Dayı'nın devam filmi, seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Ufuk Bayraktar'ın başrolü olduğu Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi filminin basın toplantısı, geçtiğimiz gün gerçekleşti.
![](https://cdn.gunes.com/resize/816x459/Documents/Gunes/images/2025/01/30/ufuk-bayraktar-basrolde-d-430_2-41.jpg)
Güneş
Ufuk Bayraktar'ın başrolünü üstlendiği, 'Dayı 2: Bir Adamın Hikâyesi' filminin basın toplantısı gerçekleşti. Filmin hem senaristi hem de yönetmeni olan Uğur Bayraktar yaptığı açıklamada, 'Yazarken beni motive eden en büyük şey, Ufuk'u seven insanlar oldu. Bunun karşılığını ödeyemiyoruz dedim. Bu hedefle yola çıktık. İlk filmden sonra üç buçuk yıl beklememizin sebebi bundan. İnce eleyip sık dokuduk. Her detay üzerinde titizlikle çalıştık. Sadece castı bile oluşturmamız, bir sene sürdü' ifadelerini kullandı.
![](https://cdngunes.turkmedya.com.tr/Documents/gunes/images/2025/01/30/ens05054-300120259757474e.jpg)
'SEYİRCİNİN MUTLU OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'
Filmin başrolü Ufuk Bayraktar ise, 'Okuduğumda çok heyecanlandığım bir senaryoydu. Ağabeyime inanıyordum. Birinci filmde bunu gösterdi, ikincisinde çıtayı yükseltti. Gelen seyircinin mutlu olacağını düşünüyorum' diye konuştu.
![](https://cdngunes.turkmedya.com.tr/Documents/gunes/images/2025/01/30/ens04900-300120250f0e6d4c.jpg)
Çekimler sırasında yaşadığı bir olayı da anlatan Ufuk Bayraktar, 'Bir sahnede bir şey oldu, 'Nefes alma' demişti. Nefesimi tuttum. Görüntü yönetmenine, 'Seslendim nefes almam lazım' demiştim' diyerek esprisini yaptı.
DAYI FİLMİ DİZİ Mİ OLUYOR?
![](https://cdngunes.turkmedya.com.tr/Documents/gunes/images/2025/01/30/ens05109-3001202507086cc5.jpg)
Dayı filminin dizi olacağı da iddia edilmişti. O konuya açıklık getiren Uğur Bayraktar, 'Teklifler oldu. Tek odağımız bu film dedim. Sonra her şey olabilir. Açıkçası gidişatı seyirci belirliyor. İlk film, koronavirüs zamanında vizyona girdi ve 500 bin gişe yaptı. Dijital platformda 'En Çok İzlenen Film' oldu. Seyirci yap derse yaparız' ifadelerini kullandı.