Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan tatil pozları! Ayrılık sonrası soluğu New York'ta aldı

Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 20:26:00

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 20:26:00

Yalı Çapkını dizisi başrolleri Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileriyle sık sık gündemde yer alıyordu. Son olarak ikili birbirini takipten çıkmışlar ve aşkları geçtiğimiz haftalarda bitmişti. Ayrılık sonrası güzel oyuncu Afra Saraçoğlu soluğu ABD'de aldı. Şimdilerde New York'ta dolu dizgin bir tatil yapan Afra Saraçoğlu'ndan peş peşe paylaşımlar geldi.

Yalı Çapkını dizisinde 'Seyran' karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ve 'Ferit' karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir, doludizgin aşk yaşıyorlardı. İspanya tatiline giden ikili döndükten sonra ayrılmış ve sosyal medya üzerinden birbirlerini takip etmeyi bırakmışlardı.

SOLUĞU ABD'DE ALDI

'Yalı Çapkını' dizisindeki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le ilişkilerini geçtiğimiz haftalarda sonlandıran oyuncu Afra Saraçoğlu soluğu ABD'de aldı. Şimdilerde New York'ta dolu dizgin bir tatil yapan Afra Saraçoğlu'ndan peş peşe paylaşımlar geldi.

NEW YORK'A GİTTİ

Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'le ayrılığının sonrasında tek başına New York'a gitti. Türkiye'den 8 bin km ötede moral depolayan 26 yaşındaki Saraçoğlu, New York'ta çeşitli mekânlarda ve sokaklarda çektiği fotoğrafları hayranlarıyla paylaşıyor.

DİKKAT ÇEKTİ

Oyuncunun, şehri keşfetme tarzı ve enerjisi de dikkat çekti. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile baş başa gittikleri İspanya tatilinden döndükten sonra ayrılmış ve birbirlerini sosyal medya hesaplarını takip etmeyi de bırakmışlardı.