Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in evliliğine nazar değdi! Eda eşini takipten çıktı… Kavga mı ayrılık mı?

Yayın Tarihi: 25 Temmuz 2024 Perşembe 17:08:00

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2024 Perşembe 17:08:00

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece geçtiğimiz yıl basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Güzel oyuncu Eda Ece, eşi Buğrahan Tuncer'i sosyal medya hesabı üzerinden takip etmeyi bıraktı. Eda Ece'nin eşine hamlesi sosyal medyada gündem oldu.

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, hafızalara kazındı. Uzun yıllar birliktelik yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 2023 yılında dünya evine giren Eda Ece'den beklenmedik bir hamle geldi.

GÜNDEM OLDU

Güzel oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz aylarda kızını kucağına alarak ilk annelik deneyimini tattı. İlk kez anne-baba olan ünlü çift yaptıkları hareket ile gündem oldu.

EDA ECE, EŞİNİ TAKİPTEN ÇIKARDI

Ünlü oyuncu Eda Ece, eşi Buğrahan Tuncer'i sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. Bir süredir ekranlardan uzak olan Ece'nin yaptığı akıllarda soru işareti oluşturdu. Ece'nin eşini takipten çıkması sosyal medyada "Evliliğine nazar değdi" yorumlarını beraberinde getirdi. Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'den konuya ilişkin açıklama gelmedi.