Yeşilçam'ın Afrodit'i yıllara meydan okuyor! 66'lık Banu Alkan'ın gençlik sırrı herkesi şaşırtacak… Meğerse her akşam yüzüne bunu bir miktar sürüyormuş

Yayın Tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 16:39:00

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 16:39:00

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Banu Alkan dillere destan güzelliyle hala çok konuşulmaya devam ediyor. Yıllara meydan okuyan Afrodit'in hayranları ise gençliğinin ve güzelliğinin sırrını merak ediyor. Ünlü sanatçı Banu Alkan, hayranlarını cevapsız bırakmadı. Meğerse Afrodit, her gece yüzüne bir miktar bundan sürüyormuş. İşte güzelliği dillerden dile dolaşan Afrodit'in yıllara meydan okuyan sırrı…

Türk sinemasının ikonik isimlerinden biri olan Banu Alkan, yıllara meydan okumaya devam ediyor. 66 yaşına giren güzel oyuncunun güzellik sırrı ise sevenleri tarafından merak ediliyor. Yeşilçam'ın Afrodit'i hayranlarını cevapsız bırakmadı.

AFRODİT'İN GÜZELLİK SIRRI

Güzellik sırrını açıklayan güzel sanatçı, düzenli olarak sızma zeytinyağı kullandığını duyurdu. Doğal ürünlerin gücüne inandığını söyleyen Afrodit, cildinin pürüzsüzlüğünü ve parlaklığını sızma zeytinyağına borçlu olduğunu belirtti.

İşte zeytinyağının yararları:

Cildi onarır: Zeytinyağı, cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur. Yara izlerinin iyileştirmeyi hızlandıran zeytinyağı aynı zamanda güneş yanıklarını da hafifletebiliyor.

Doğan nemlendirici: Cildi derinlemesine nemlendiren zeytinyağı, kuruluğa karşı koruma sağlar. Ciltteki nem dengesini korumada yardımcı olan zeytinyağı ile yumuşak bir cilde sahip olabilirsiniz.

Doğal makyaj temizleyici: Zeytinyağı, makyajı ve kirli cildi nazikçe temizlemek için kullanılabilir. Böylece hem cildinizi temizlemiş hem de nemlendirmiş olursunuz.

Esneklik arttırır: Zeytinyağı, cildin elastikiyetini artırarak daha genç ve sağlıklı bir görünüm sağlar.

Yeşilçam'ın güzeller güzeli Afrodit'in sırrı olan zeytinyağını cilt bakım rutininize ekleyebilirsiniz. Böylece düzenli kullanımda etkisini göreceğinize eminiz. Ancak dikkat, cilt hassasiyetiniz varsa eğer zeytinyağı kullanmadan önce doktorunuza danışmanız faydalı olur.