Bahar 20. Bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar işten kovuluyor mu? Bahar 20. bölüm 1. fragman

Yayın Tarihi: 12 Ekim 2024 Cumartesi 12:18:00

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2024 Cumartesi 12:18:00

Bahar dizisinin 20. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen 20. Bölüm fragmanında Bahar'ın Timur'a söylediği "Bunu da mı yaptın? Beni Rengin'e borçlu çıkarttın" sözleri yeni bölüme dair heyecanı arttırıyor. Öte yandan Süreyya'nın “Bundan sonrası yok, en azından bu hastanede yok” sözleri ise akıllara Bahar işten kovuluyor mu? sorusunu getirdi. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Bahar 20. Bölüm 1. Fragmanı

Bahar 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Show TV'nin, MF Yapım imzalı sevilen dizisi Bahar'ın 20. bölümünden 1. fragman yayınlandı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde, tansiyonun iyice yükseleceğinin sinyalleri verildi. Tanıtımda Rengin'in açıklamalarından sonra Bahar ve Timur karşı karşıya gelirken, Seren'in ailesine hamile olduğunu açıklaması kötü sonuçlanıyor. İşte Bahar 20. Bölüm fragmanı

BAHAR 20. BÖLÜM FRAGMANI | BAHAR KOVULUYOR MU?

Bahar 20. Bölümüyle 15 Ekim Salı günü Show Tv'de...

"Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?'ın cuma günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde Rengin'in açıklamalarından sonra Bahar ve Timur karşı karşıya gelirken, Seren'in ailesine hamile olduğunu açıklaması, babası Rıza'nın rahatsızlanmasına sebep oldu.

Bahar 20. Bölüm fragmanında Seren, annesi Efsun'la çatışma içindeyken; Bahar'ın ikilinin arasındaki iplerin kopmaması için çabalaması ise dikkat çekti.

Geçtiğimiz bölümde ilişkilerinde çatırdamalar yaşayan Bahar ve Evren'in akıbeti merak konusu olmuşken, tanıtımda Evren'in Bahar'ı öpmesi izleyicilerin heyecanını artırdı.

Süreyya'nın "Bundan sonrası yok, en azından bu hastanede yok," sözleri ise Bahar'ın Peran Vakıf Hastanesi'ndeki geleceği hakkında büyük soru işaretleri yarattı.

Kızıl Goncalar 22. Bölüm 2. Fragmanı | "Sana Yeni Bir Eş Münasiptir"