Diziler bu akşam var mı? Bugün Arka Sokaklar, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını yeni bölümü var mı?

Yayın Tarihi: 25 Ekim 2024 Cuma 12:33:00

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2024 Cuma 12:33:00

Cuma akşamları televizyon ekranlarında birbirinden sevilen diziler ekrana geliyor. Ancak geçtiğimiz günlerde, pek çok izleyicinin beklediği yeni bölümlerin yayınlanmaması, meraklı soru işaretlerine yol açtı. Bugün, dizilerin yeni bölümleriyle ilgili aramalar hız kazandı. Peki, bu akşam diziler var mı? Özellikle "Arka Sokaklar", "Kızılcık Şerbeti" ve "Yalı Çapkını" gibi popüler yapımların yeni bölümleri ekrana gelecek mi?

Arka Sokaklar, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını bu akşam var mı? Çarşamba ve Perşembe akşamları, sevilen dizilerin beklenen yeni bölümleri ekrana gelmedi; bunun yerine tekrar bölümleri yayınlandı. Şimdi ise herkesin kafasında aynı soru var: Bu akşam "Arka Sokaklar", "Kızılcık Şerbeti" ve "Yalı Çapkını" gibi dizilerin yeni bölümleri olacak mı? İşte detaylar...

BU AKŞAM DİZİLER VAR MI?

25 Ekim 2024 tarihli TV yayın akışına göre, "Arka Sokaklar", "Kızılcık Şerbeti" ve "Yalı Çapkını"nın yeni bölümleri bu akşam ekranlarda yer alacak. Son dakika değişiklikleri olursa, haberimizde güncellemeleri paylaşacağız.

YALI ÇAPKINI'NDA HALİS AĞA SÜRPRİZİ

Ferit, Diyar ile evlenmek üzereyken "evet" diyemeden Seyran'ı kurtarmak için harekete geçimişti. Dizinin yeni bölümünde ölümün ellerinden aldığı Seyran'ı yalıya getirecek. Bunun yanı sıra, bu bölümde Halis Ağa'nın beklenmedik dönüşü, tüm dengeleri sarsacak.

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE DENGELER DEĞİŞİYOR

"Kızılcık Şerbeti"nde ise olaylar giderek daha da gerginleşiyor. Şirkette Fatih ve Ömer arasındaki çatışma sürerken, Mustafa da Görkem'in yönlendirmesiyle Hale'nin tuzağına doğru çekiliyor. Kocasıyla barışan Pembe, yine bir çıkmaza sürüklendiği hissiyle dolarken, Giray'ın tutumlarını sorgulayan Doğa, "Fatih'i mi özlüyorsun?" sorusunun cevabını bulmaktan çekiniyor.

ARKA SOKAKLAR'DA GÜLO'NUN BAŞI DERTTE

Arka Sokaklar'da ise Mesut ve Selin'in bebeğinin cinsiyeti belli oluyor. Selin, bu önemli haberi Mesut'a, sevdiklerinin de katılacağı bir partiyle duyurmayı planlıyor.

İstanbul'a alışmaya başlayan Gülo'nun Urfa'dan gelen takipçileri keyfini kaçırır. Yasadışı bahis oynatan bir boks çetesini çökertmeye çalışan ekibimiz Fiko'yu boksör olarak gizli göreve hazırlar.